18 éves fiút 12 és 14 éves testvéreivel együtt sarokba állítanak a szülei büntetésből mert zajongtak meg labdáztak a házban, ez mennyire gáz már?
1 -es maradj már ezzel a pr0oli dumával,hogy állj ki magadért.Jó hogy nem már lődd le a szülődet vazze.
Egy 18 éves srác egy gyerek,egy buta kis tacskó,aki valószínűleg duhajkodott a Tesóival,ennyi.A sarokbaállítás egy régimódi dolog,de itt az a lényeg,hogy a többi lakót ne zavarjuk,mert gondolom kirúgtak egy ablakot :)
Akivel meg lehet ezt csinálni.
De 18 évesen már azt is lehetne tudni hogy mi az amit szabad és mi az amit nem. Lehet másképp is szórakozni és lekötni a kisebbeket.
Ugyanannyira gáz, mint amennyire gáz 18 évesen a házban labdázni.
A szülők csak olyan büntetést találtak ki, ami pont az elkövetett dologhoz illik.
Miért, mi lett volna méltó büntetés?
Részt vett a nagy a labdázásban, vagy nem; ez a kérdés. Ha igen, akkor ott a helye a labdázók között.
Ha engem nem állítottak volna oda a kisebb, labdázók közé, én magam is oda álltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!