Van olyan nő aki több férfival/kollégával él együtt? Hogyan viselkedik velük, hogyan éltek?
Főleg aki faluban nőtt fel..
Nem értem hogy miért van összefüggésben a falusisàg meg a takarítás. Én mint pesti két falusi lánnyal éltem együtt. Egyszer nem volt probléma velük. Én szégyelltem magam néha amikor nem volt kedvem egyből mosogatni miután megkajáltam mert ők olyan rendet tettek mindig. Tehát ne általánosítsunk.
Hogy válaszoljak a kérdésedre én egyszer éltem 2 férfival együtt az egyetemi éveim alatt. Soha többet, iszonyat rendezetlenek voltak. A szobájuk annyira nem érdekelt de a közös részen is ott hagyták a zoknijukat,a tányérukat stb. Mosogatni csak 2-3 naponta mosogattak. Mosni én tanítottam meg őket.
Régen 3 srác lakótárssal laktam, minden rendben volt tartva, a szobájukat nem tudom, mert nem nagyon mászkáltunk be egymáshoz, de a közös helyiségekkel sosem volt gond. Utána két lány volt a lakótársam, náluk trehányabb embereket max a TVben láttam, halmokban a mosatlan, az egyik ráadásul a koszos, büdös, rohadó kajás tányérokat a szobájában tárolta napokig vagy akár hetekig, amíg a végén már nem maradt tányér a konyhában. Ilyenkor csak kitette mindet a konyhaasztalra aztán takarítsa, aki akarja. Viszont a másik sem volt sokkal jobb.. A kajámból is lopkodtak, a fűszereimet is használták, meg a konyhai cuccaimtól elkezdve a tusfürdőig kb mindent, a végén már zárnom kellett a szobámba mindent, ami az enyém. Nem maradtam ott sokáig, nem fogok 2 felnőtt nő után takarítani csak azért, hogy engem ne egyen meg a kosz. Utána vegyesen laktunk, 1 srác és hárman lányok, megint minden rendben volt, nem volt okom panaszra.
A barátaimnak is vegyesek a tapasztalataik, rengeteg igénytelen, trehány női lakótársról, de ugyanilyen férfiakról is hallottam bőven, ill. sok volt az ellenpélda is mindkettőre. Szvsz ez emberfüggő, nem pedig nemfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!