Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan nő aki több férfival...

Van olyan nő aki több férfival/kollégával él együtt? Hogyan viselkedik velük, hogyan éltek?

Figyelt kérdés
Együtt élet több férfival, akik természetesen nem idegenek, már jó ideje együtt élünk, munkatárssak. Szeretném ha mesélnétek nektek milyen együtt élni más férfiakkal,aki nem családtag mondjuk. Mennyire igényesek magukra, hogy takarítanak, vagy ki mikor. Én már jó ideje nem mosogatok el mások után, így megtanulták h maguk után mosogassanak el. A takarítás szempontjából néha mérges vagyok, maguk után nem mindig takarítanak, én meg nem vagyok elég erélyes és rájuk hagyom. Már nem annyira vészes a dolog mint az elején,de azért több férfival együtt élni, azért gondolhatjátok. Nem mindenki egyforma, főleg aki faluban nőtt fel, nem biztos h olyan igényes.

2017. márc. 8. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Főleg aki faluban nőtt fel..

Nem értem hogy miért van összefüggésben a falusisàg meg a takarítás. Én mint pesti két falusi lánnyal éltem együtt. Egyszer nem volt probléma velük. Én szégyelltem magam néha amikor nem volt kedvem egyből mosogatni miután megkajáltam mert ők olyan rendet tettek mindig. Tehát ne általánosítsunk.

Hogy válaszoljak a kérdésedre én egyszer éltem 2 férfival együtt az egyetemi éveim alatt. Soha többet, iszonyat rendezetlenek voltak. A szobájuk annyira nem érdekelt de a közös részen is ott hagyták a zoknijukat,a tányérukat stb. Mosogatni csak 2-3 naponta mosogattak. Mosni én tanítottam meg őket.

2017. márc. 8. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Régen 3 srác lakótárssal laktam, minden rendben volt tartva, a szobájukat nem tudom, mert nem nagyon mászkáltunk be egymáshoz, de a közös helyiségekkel sosem volt gond. Utána két lány volt a lakótársam, náluk trehányabb embereket max a TVben láttam, halmokban a mosatlan, az egyik ráadásul a koszos, büdös, rohadó kajás tányérokat a szobájában tárolta napokig vagy akár hetekig, amíg a végén már nem maradt tányér a konyhában. Ilyenkor csak kitette mindet a konyhaasztalra aztán takarítsa, aki akarja. Viszont a másik sem volt sokkal jobb.. A kajámból is lopkodtak, a fűszereimet is használták, meg a konyhai cuccaimtól elkezdve a tusfürdőig kb mindent, a végén már zárnom kellett a szobámba mindent, ami az enyém. Nem maradtam ott sokáig, nem fogok 2 felnőtt nő után takarítani csak azért, hogy engem ne egyen meg a kosz. Utána vegyesen laktunk, 1 srác és hárman lányok, megint minden rendben volt, nem volt okom panaszra.

A barátaimnak is vegyesek a tapasztalataik, rengeteg igénytelen, trehány női lakótársról, de ugyanilyen férfiakról is hallottam bőven, ill. sok volt az ellenpélda is mindkettőre. Szvsz ez emberfüggő, nem pedig nemfüggő.

2017. márc. 8. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8-an lakunk egy apartman épületben. 4 fiú (20-29 év között) és 4 lány (20-30 között). A fiúk részét nem takarítjuk, őks e nagyon így az elég koszos. A közös helységeket, szinte csak mi lányok takarítjuk, de az rendezett. Rendesek egyébként, ha szólunk, akkor megcsinálják (egy kivétellel), de sajnos maguktól sokszor nem jut eszükbe. Főleg olyanok nem, hogy a sütőt letakarítsák, meg a felmosás is ha eszükbejut náluk annyi, hogy sima vízzel feltörlik.. A másik ami zavar, hogy a szemetet is csak akkor viszik már ki, ha már tényleg egy levél nem fér bele. Sajnos ilyenek...Ha viszont valamit szerelni kell vagy hasonlók, cipelni..stb..abba mindig segítenek. Én kedvelem őket, jó társaság vagyunk és szeretek velük lakni...de tényleg rendetlenek...
2017. márc. 8. 16:11
 4/4 anonim válasza:
Csabát ismered?
2017. márc. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!