Cseh farkas tartható együtt több kutyával? Lehetnek-e problémák más cseh farkas vagy német juhász kutyával házon belül, hogy hiába ismeri, felnőve bánthatja esetleg, mert nem teljesen úgy viselkedik, mint az átlagos kutyák? Van tapasztalatotok ebben?
Nem hinném hogy gond lenne, ha megfelelően vannak tartva és szocializálva. Igazi farkasokat is szoktak együtt tartani kutyával.
Pl.: 55kg-os bullmaci / 65kg-os timber farkas
Első vagyok.
Igen, az egy igazi timber farkas. Amerikában él ez a kutya/farkas páros. Megnézném azt a malamut keveréket, amelyik ekkorára nő meg. Lehet látni, hogy eltörpül mellette a közel 60kg-os bullmasztiff. :)
A kutyáknak nincs ilyen fejformája, sem ilyen végtagjai és alkata. Egyértelműen farkas.
Stílus...
Nem hízlaltam fel. Annyit írtam, közel 60kg-os. :) 120font ~56kg.
Elképzelhető, hogy keverék, de biztos nem fajta tiszta malamut, azok kisebbek mint egy bullmasztiff.
Én viszont úgy gondolom, legrosszabb esetben is farkas/kutya keverék.
Viszont a kérdéshez remekül passzolt pont emiatt, mert ha farkas/kutya keverék (mint a csehszlovák vagy a saarlosi), látható, hogy remekül kijönnek.
"Hát azért még mindig nevelés kérdése. Ha csak oda csapod egy kutya mellé ott nem lesz béke..."
Egyértelmű. De ez kutya-kutya között is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!