Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy gazdag és átlagos családból származók nem tudnak együtt élni? :/
Én is inkább olyan családból jövök mint a párod, de hidegen hagy ki mit eszik, a kocsonyát mondjuk nem enném meg én se mert szerintem undorító :D De nem azért mert szegényes étel.
Nekem is szokott anyukám ételt adni, ebben semmi megalázó nincs. A barátoddal nem az a baj, hogy gazdagabb családból jött, hanem amit írtál, hogy szimplán egy beképzelt bunkóka, attól még nem minden gazdagabb ember ilyen.
A gazdag és a csóró nem beszél egy nyelvet. Bár mindkettőnek több fokozata van és egyik sem értheti a másikat.
A leggazdagabb akinek az a "legnagyobb probléma", hogy most a jachton milyen színű legyen a DJ pult... Hogyan érthetné a legcsóróbbat aki a szemétből guberált gyerekként, hogy egyen valamit, vagy 2 marék szotyi volt a vacsorája (nagymamám, háború alatt) - és megettek minden féligérett szart, mert annyira éhesek voltak.
De ez a két véglet.
A sima csóró és a sima gazdag sem érthetik egymást. A gazdagnak brutál zsebpénzt adnak, mindig deluxe kajákat eszik - nem tudhatja milyen az amikor 3 napig ugyanaz a lencseleves, vagy biciklileves van otthon, és csak alufóliába tekert szendvics és palackos csapvíz amit hordott a suliba amíg a gazdag a sulibüfében tömte a majmot mindenféle tök drága dologgal.
Én a párodat utálnám, egyrészt ne ugassa le a családom (kivéve apám), mert a kocsonyához maguk vágták a disznót és sokkal jobb íze van mint a tescos húsnak, és nagyapám keményen megdolgozott érte.
Mit kell leszólni a csóróbb kajákat? Sosem értettem a gazdag prolikat akik leugatják a csirkecombot meg a szárnyat, mert az "szar" és csak a mellfilé a királyság. Dupla annyiért feleannyit. És mégcsak nem is ízlik nekem.
De a csóró sem értheti a még csóróbbat aki viszont nem is eszik sokszor, mert nem tudja mi az hogy leves vagy főzelék. Cigánnyal találkoztam aki nem tudta ezek mik, egyedül valami lángosféle ételt ettek otthon amit úgy kellett kisütni mint a kenyeret. "Cigánykenyér" ahogy utánanéztem.
Van egy régi mondás - suba a subához, guba a gubához. Sajnos igaz. A csóró a gazdagot pazarlónak láthatja, a gazdag a csórót meg "szarevőnek". Bldogok igazán nem lesztek soha. Túl nagy a társadalmi különbség.
Akkor te sem vagy igazán csóró. Akkor nem értheted amit mondani szeretnék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!