Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy egy szinte tökéletes fiúnak megtetsszen egy teljesen átlagos lány?
Tetszik egy 17 éves fiú. Nagyon helyes arca van, szép nagy kék szemei, nagy a baráti társasága, jó a humora és még kedves is. Szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Én pedig egy 15 éves, normális lány vagyok, picikét husi testalkattal (165 cm/58 kg), inkább átlagos, mint szép arccal, csak a szemem szép nagy barna.
A srác körül van véve csupa szép arcű, tökéletes alakú lánnyal, szinte mindenkit megkaphatna, de pár hónapja nincsen barátnője. Viszont azt veszem észre, hogy egyre inkább közeledik felém, sokat beszélgetünk és viccelődünk, tök jól érzem vele magam. Szerintetek lehetséges, hogy tetszem neki? Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik.
Lehet még ebből valami a későbbiekben? Nem lehet, hogy én csak barátnak kellek, és inkább a "tökéletes lányok" közül választana valakit?
Köszönöm a válaszokat :)
Lehetséges persze, de az is lehet, hogy csak kedvel és megbízik benned és barátnak akar "csak".
Én pont így voltam és teljesen belezúgtam, de reménytelenül persze...
22/L
"Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik"
Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS!
Ez pedig az ,hogy neked van eszed!
Az ,hogy nem vagy "tökéletes" kívülről belül lehetsz te 10000000x jobb a körülötte legyeskedő feltűnési viszketegségben szenvedő libáknál.
"Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS!
Ez pedig az ,hogy neked van eszed! "
:D szóval nagyon buta , de neki van esze :D
Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS!
Ez pedig az ,hogy neked van eszed!
LOL :D
paradoxon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!