Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kicsit jóképűbb pasik tetszenek, akkor valószínűleg egyedül fogok maradni, mivel átlagos lány vagyok?
Szubjektív, hogy ki kit tart szépnek illetve jóképűnek. Simán összejöhet, hogy egy olyan pasi, akit te jóképűnek látsz, pont téged tartson elég szépnek ahhoz, hogy belédszeressen.
Egyébként meg a külsőségekkel foglalkozni nem felszínesség. A szerelem alapja a szexuális vágy, ahhoz meg kell, hogy beindulj a másik látványára. Az egy másik dolog, hogy ezer más tulajdonság is fontos ahhoz, hogy egy kapcsolat azután működőképes legyen, de ha a vonzalom nincs meg a két ember között, akkor veszett fejsze nyele.
Ha gáz vagy mit akarsz?Én nem értem.
Szerencsére nekem nőként soha nem volt ilyen problámám tehát nem tudom miről beszélsz:):):):):)
Ízlések és pofonok különbözőek. Attól, hogy te átlagosnak tartod magad, más még lazán láthat gyönyörűnek, mint ahogyan az itt beszólogató "szépségek" is lehetnek egy pasi szemében átlagosak vagy akár csúnyák. Az, hogy valaki beájul a saját tükörképétől, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a pasik is rögtön ejakulálnak, ha meglátják.
Szóval kedves kérdező, ne bátortalanítson el, hogy itt néhány felvágós kislány megpróbálja osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!