Egy átlagos gyári munkás a fizetéséből meg tud élni EGYEDÜL egy lakásban albérletben?
természetesen nem luxus de nem is putris körülmények között.
tapasztalatok?
akkor hogy él meg a sok egyedül élő átlag végzettséggel rendelkező ember akinek nincs saját háza? :S
nem akarok az utcán éhen dögleni :S :D
Számoljunk:
Albérlet 35,000 (+kaució)
Rezsi 30,000
Kaja 40,000
=> 105,000Ft és akkor ez sztem ez nagyon súrolja a minimumot. Ha kifogsz egy olcsó albit alacsony rezsivel.
A kaját is úgy értem hogy a legolcsóbb féle és otthon főzöl vagy vmi olcsó helyről veszel menüt.
Ahogy az előttem szólók mondták necccces.
3 müszakba dolgozom a fizetésem kb 70 ezer. Én csak egy szobát bérlek,15+ rezsiért. Téli hónapokba fizetek 35-40et,nyáron 25-30 ezer ft.
Van két lakótársam,de nem közösködünk egymással
Mi adunk ki kis lakásokat (25 nm) 30e-ért és kb. 5-8 ezer a rezsije (mert normálisan szigetelt, különmérős, stb).
Ha kifogsz egy ilyen albit akkor már ki lehet jönni belőle viszonylag könnyen és normálisan.
hello
Az nincs, de a kis lakásaink azok nemcsak, hogy tele vannak, de egy kb 10 emberből álló várólista van rájuk, akik ha valaki nem fizetne vagy kiköltözne azonnal másnap költöznének helyettük.
A kis lakásokat kb egy délután ki lehet adni. A nagyobbakkal (és ugye drágábbakkal) van a gond. 50 nm-es lakást már hetekig kell hirdetni mire jön rá jelentkező, ráadásul a fele végül nem is fizet normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!