Susan Pevensie mért nem "hal meg" illetve mért nem kerül át Narniába a testvéreivel együtt az utolsó részben?
Figyelt kérdés
nem értem ő mért maradt egyedül Angliában.....:S2013. jan. 12. 00:04
1/5 anonim válasza:
Valami olyasmi miatt, hogy ő már nagy lánynak képzeli magát, inkább a mindennapi élete foglalkoztatja, és csak egy bugyuta mesének tartja a narniai kalandjaikat.
2/5 A kérdező kommentje:
huuu....:S inkább ne kérdeztem volna ha igazad van akkor ez nagy csalódás nekem......:|
2013. jan. 12. 21:40
3/5 anonim válasza:
Úgy ám! Ugye a legidősebb testvér azért esett ki a közepén, mert már érett korú lett. Susan meg nem hisz a végén a mesékben és ezért. Narnia egy álom ország, aki nem álmodik, az nem kerül át.
4/5 petra.sli válasza:
Én úgy tudom azért nem volt már az utolsó részben mert Susan megtanulta a leckét meg Peter is megtanulta és Edmund meg Lucy még nem és harmadik részben tanulják meg a leckét
5/5 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek, az utolsónak viszont nincs igaza. Peter, annak ellenére, h megtanulta a leckét, visszatérhet a végén, mert még hisz Narniában. Susan ilyen értelemben igazán "Felnőtt", nem érdekli Narnia :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!