Létezhet (már) olyan, hogy egy férfinak egyszerre két barátnője legyen (akik együtt is laknak, együtt mennek mindenhová)? Tudom, hogy sehol sem elfogadott, de ettől még a "háttérben/csendben" lehetnek ilyen kapcsolatok?
A társadalom biztosan elítéli őket, ez szerintem fix, de ettől még a "tudtukon kívül" néhány embernél a háttérben lehet ilyen többes szerelem?
Utóbbin van a hangsúly, hiszen ha a hölgyek még egy kicsit sem kedvelnék egymást, akkor előbb-utóbb féltékenység lenne a vége.
Arra a (fel nem tett) kérdésetekre, hogy ha mindenhová együtt járnak, vagy minimum gyakran közösen mutatkoznak, "akkor hogyan lehetne a "háttérben" csendben a kapcsolatuk megbújva?", azt felelném, meg lehet azt oldani, hogy ne legyen feltűnő. Vagy mégsem mennek együtt több helyre (egyszer az egyikkel, másszor a másikkal jár el), vagy ha valaki otthon találná őket (bár ehhez kell egy valóban nagy ház/kúria), mondhatná az illető, hogy a másik hölgyemény itt lakik (például a ház egy másik szárnyában, a saját privát lakosztályában) addig, míg nem talál saját lakást. Ötletelek, de ha vannak ilyen kapcsolatok, megoldják. Vagy már meg is oldották, de ez a kiírás szempontjából nem fontos.
Lehetnek ilyen "párok" manapság, ahol tényleg szeretik/kedvelik egymást?
Kösz, megnézem! Bár ha jól olvasom, ez az Egyesült Államok, ami mindig is egy kis "külön(c) világ" volt Európához képest, engem főleg Magyarországi felállások, esetleg kelet Európa érdekel(nek).
Illetve hol/hogyan "boronálódnak" ezek össze?
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy mi módon jöhet létre ilyen hármas. Akárhol. ^_^
Itt több helyen olvasni, hogy "ismerőseim között több ilyen esetről is tudok", stb., stb., stb. Ez eddig rendben van (hogy van), de hol találkoztak???
Hogy jött a meglévő (feltételezem boldog) párhoz egy újabb fiatal (és nagyon remélem nem holmi butuska, hanem intelligens!) hölgyemény???
American Horror Story második évadja :D
Biztosan vannak, de a nők/lányok... hmm nézd, szerintem ha a másik nemhez tartozol nehéz lesz megérteni, de itt mindenképp ki fog alakulni féltékenység. Nem tudom, számomra lányként nem elfogadott, hogy a férfi, akit szeretek, mással IS legyen.
Mármint, tőlem lehetnek nő barátjai, de barátnői, na azt már nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!