Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell az embereknek ezer...

Miért kell az embereknek ezer fotót posztolniuk a párkapcsolatukról? Kinek akarnak bizonyítani?

Figyelt kérdés

Igazából nem nézek olyan embereket akiket nem szeretek, de ahogy a média spirálja,úgy belebotlok sajna akarva akaratlanul.

Van egy pár, de nem is csak ők egyedül: akik minimum kétnaponta közös képeket posztolnak, itt voltak, ott voltak, állandó nyáladzás, önigazolás

Szerintetek ezek a párkapcsolatok tényleg jól működnek? Vagy ez csak a látszat?

Szemèly szerint semmi bajom ha kirakja valaki, de ha túltolják irritáló, és igen=zavar akkor nem nézem, és egy idő után nem kérek az illetőből

Legjobb példa; huszonéves randipartner, aki konkrétan azt mondta (miutàn megmondtam hogy nem posztolnám sehova a kapcsolatom, mert privát ügy) azt mondta én szégyellem meg hogy nem vállalnám fel, márpedig instára kell kép

Komolyan ilyen világban élünk? Mi a véleményetek, miert kell állandó visszaigazolás a társadalomtól?!

2021. jan. 19. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

én sose értettem ezt hogy akik együtt élnek azok miért facebook kép alatt üzengetnek egymásnak többszáz ismerős előtt, hogy ő az élete értelme.

Ismerek olyat, akik a legnagyobb krízisben posztolták a legnyálasabb fotókat. utána pár hónapra véget is ért a kapcsolat.

a legtöbb pár, akik tényleg szeretik egymást, fönt sincs róluk se fotó, se kapcsolati állapot.

2021. febr. 9. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Volt egy több éves kapcsolatom, akinél beállítottam magamról azt, hogy kapcsolatban (ez még az iwiw-en volt). Amikor szakítottunk, valahogy megszületett bennem az igény arra, hogy az emberek ne a netről tájékozódjanak az életemről, élő kapcsolatokat szeretnék, ahol tényleg azért tud valamit rólam a másik, mert kommunikáltunk. Azóta semmit nem tudnak rólam a közösségi oldalak ilyen téren. Férjem fent sincs a facebook-on hála a jó égnek, de semmi közös képet róla nem teszek ki. Egy-két évente, ha készül rólam aktuálisabb fotó, akkor lecserélem a profilképemet, de azon mindig egyedül vagyok. Jön a baba, biztos hogy nem fogom kiposztolni, hogy x:y:z-kor megszületett ZYX nevű gyermekünk + meztelenül üvöltő csecsemő fotója.
2021. febr. 10. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
95%

Minél boldogabnak tűnsz a mások szemében annál többet akarnak ők is belőle, meg akarják tudni mi okozza a boldogságodat, ezáltal amíg energiát szánnak rád valami te is kaphatsz tőlük, akár egy szívességet, vagy csak validációt

Minél boldogabbnak tűnik valaki annál több embert tud magához vonzzani, persze ez visszaüt egy idő után, de a pillanat hevében akkor élvezetet okoz az egódnak, hogy erről nehéz leállni sok embernek, kb mint egy függőség

2021. júl. 16. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!