Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?
Hiteles ez a szöveg a sok évek óta bántalmazó kapcsolatban élő, de azért nagyon "erős" nőt nézve. :D
2023. febr. 22. 22:45
92/225 anonim válasza:
A nők úgy vannak vele inkább eltűrik hogy verjék őket, megcsalják őket,kapcarongynak használják, de a lényeg hogy macsó pasikájuk legyen, mert az a menő, azzal lehet a barinőknek villogni meg azt divatos kipakolgatni az instára. Inkább bármilyen bunkó, erőszakos, primitív véglány, csak a szerény, udvarias, hűséges pasikkal ne kelljen szóba állni.
2023. febr. 22. 22:49
93/225 anonim válasza:
Majd szóba állnak, megcsúfulva, a sárga földig megalázva, összetörve, hátrahagyva 3 gyerekkel. Csak akkor már kinek kellenek?
2023. febr. 22. 22:52
94/225 anonim válasza:
Nem tudom kiről beszélsz, az én férjem sosem alázott meg, pedig már 10+ éve együtt vagyunk és gyerekünk is van. De az elején igenis azért is tetszett meg,mert elérhetetlennek tűnt. Ha viszont bunkó lett volna, a 2 szép szeméért nem bútorozok össze vele.
2023. febr. 22. 23:03
95/225 anonim válasza:
Nem. Csak shreknek nem adatik meg, mert itt cseszi el az idejét, ahelyett, hogy tenne valamit a sikeres csajozasért.
2023. febr. 22. 23:06
96/225 anonim válasza:
Az a gond ezekkel a hangoztatt vert meg araányásó nőkkel, hogy még mindig a kapcsolatok egy töredékéről beszélünk.
De mivel a párkapcsolatok döntő töbségében teljesen átlagos férfiak vannak (mind külsőre, mind státuszra, mind minden egyéb tulajdonságra) így ezek az állítások továbbra is sz*rt sem érnek.
Majd ha azt látni, hogy csak egy szűk körnek van párkapcsolata, akkor oké. De addig fölösleges itt vergődni..
2023. febr. 22. 23:23
97/225 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy van e párkapcsolatuk, hanem hogy milyen. Csak úgy hemzseg az ország a kompromisszum kapcsolatoktól. Amikor egy átlagos fickó látványosan szintje alatt választ, csak mert nincs másra esélye, és nem akar egyedül meghalni.
2023. febr. 22. 23:29
98/225 anonim válasza:
106, erre tudsz valami bizonyítékot is hozni?
Csak mert én pl egyetlen embert sem ismerek aki kompromisszumból talált volna párt.
Ráadásul az tény, hogy sok incel topmodellekben és insta-celebekben gondolkodik, mint "a nő" ami hát minden, csak nem reális kép a nőkről. Ahhoz képes tpersze, hogy mindneki rusnya. De nem az emberekkel van a gond, hanem a valóság érzékelésével.
2023. febr. 22. 23:42
99/225 A kérdező kommentje:
Én továbbra is tartom, hogy nem elég szimplán okosnak és kedvesnek lenni, valami pluszt még virítani kell mellé. Ezek nyilván pozitív tulajdonságok, de így önmagukban nem elegek, valamivel együtt kell járjanak. Pl egy gazdag és művelt férfi már simán szóbajöhet a nőknél, tök mindegy hogy néz ki. De azzal mit kezdjen egy nő, ha egy ronda férfi csak annyit tud nyújtani hogy nem buta mint a föld? Ilyen jóképű férfiak közt is van, de ha gazdag vagy, akkor előbb választanak téged, mert hosszútávon kifizetődőbb (szó szerint) egy pénzes emberrel együtt lenni.
2023. febr. 23. 00:51
100/225 anonim válasza:
Jó, azért az nem nagy megfejtés, hogy ha valakinek egyetlen pozitív tulajdonsága sincs, akkor azzal nem akarnak együtt lenni az emberek:D
Mert az, hogy valaki nem buta mint a föld, még nem minősül pozitív tulajdonságnak.
Vagy te talán íg ynézed a csajokat? "hááát nem kimondottan szar, úgyhogy vonzódom hozzá"?:D Kétlem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!