Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem csak a szép...

Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 7. 13:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/225 A kérdező kommentje:

Ha az idióta frizuráját eltávolítjuk, egy tök helyes pasit kapunk:

[link]

[link]

Már bocs, de ha nálad itt kezdődik a ronda férfi fogalma, akkor el nem tudom képzelni mit mondanál egy VALÓBAN ronda férfire. Oké, lehet nem a zsánered, de szerintem a vak is látja hogy a képen nem egy ronda férfi látható...

2023. febr. 21. 19:08
 72/225 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz leállni,igaz? Még a kérdésben is leírod,hogy nem nagyon lehet parancsolni abban,hogy kinek mi tetszik. De te mégis megpróbálod.
2023. febr. 21. 19:28
 73/225 A kérdező kommentje:
#77 Mit kell ezen leállni? Leírtam, hogy lehet nem a zsánered, de attól még el lehet ismerni hogy nem ronda... Nyilván Megan Fox sem jön be szó szerint minden pasinak, de azért elismerik hogy bizony objektíven jó nő.
2023. febr. 21. 19:41
 74/225 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kérdés, és a köré épített meddő diskurzus már kimerült.
2023. febr. 21. 20:04
 75/225 A kérdező kommentje:
#80 Miért is?
2023. febr. 21. 20:17
 76/225 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki a saját szövegét tolja, már órák óta.
2023. febr. 21. 20:45
 77/225 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló. Ez nem is volt kérdés.
2023. febr. 21. 22:24
 78/225 anonim ***** válasza:
66%

Olyan példát viszont senki nem fog tudni mutatni, hogy valaki egy átlagos/csúnya ÉS átlag vagyoni helyzetű vagy egyenesen csóró emberrel lenne együtt... Mert persze lehet itt felhozni ronda embereket a celebek közül, csak azt mindenki elfelejti hogy azok mind dollármilliomosok + világsztárok, nyilván nem fog sokat nyomni a latba a külseje ha egy fényűző életet kapsz vele + kőkemény státuszszimbólum mert az összes nőnek kéne, de te kaptad meg őt. Nem nagy kunszt, nézzétek meg, az összes hájas, kopasz, ólábú milliomoson ott csüngnek a jó csajok. Andy Vajna egy kifejezetten csúnya ember volt, de milliárdos, a kis aranyásó Timike meg "igaz szerelemből" hozzáment, aztán mikor Andy papa elhunyt, Timikét két hét múlva a nagy gyászában már valami fiatal csődör tolta a yachton, amit a megöröklött milliárdokból vett.

Igen lehet hogy sok nem szép pasinak is van csaja, csak ők minimum jómódúak minden esetben. Csúnya ÉS szegény pasival csak a kisebbség körében szokás összejönni, de ott meg még testvérekkel is ágyba bújnak, szóval ott hagyomány. Meg ott a nő se szokott jobban kinézni.

2023. febr. 22. 01:10
 79/225 anonim ***** válasza:
93%
Itt viszont bejön a képbe,hogy senkinek nincs megtiltva,hogy sportoljon és keressen egy normális munkát. Ahol valaki nagyon csúnya és nagyon csóró,ott rég nem a külsőségekkel van gond. Én nő vagyok és megszenvedtem a konkurenciával,mégis ahhoz a pasihoz mentem hozzá,akit kinéztem magamnak. Igen,sok munkát fektettem bele, mert nem születtem topmodellnek és gazdag sem vagyok, ezerszer többet kellett pedáloznom, mint a nálam jobb helyzetben lévőknek. De nem csak ültem és picsogtam. Ha férfi lennék,ugyanúgy megtalálnám a módját,hogy azzal legyek együtt,akivel csak akarok.
2023. febr. 22. 09:11
 80/225 anonim ***** válasza:
100%

106, ez nettó baromság. Neked vannak barátaid, ismerőseid? Hogy lehet ennyire dobozban élni, hogy azt állítod, hogy aki átlagos-csúnya, az csak akkor lehet párban, ha gazdag? Nézz már körül!:D Egyszerűen nevetséges ilyen szinten bentragadni a Mátrixban ahogy te tteszed..

85, megsértesz, hogy pont Emma Watsonra mondod, hogy nem tetsziK!:DD Fúúú az a csaj, istenem.. csak ne vágatna magának olyna gyakran olyan szar frizurát:D

2023. febr. 22. 10:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!