Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
55, áhá! Ez lesz a gond.
Akor most olvasd el, hogy miről szól a kérdés. Bocs, de az "igaz szerelem" kifejezést nem futó tetszéseknél szokták alkalmazni. Ha te meg az ellenkező neműek 20%-ával képes vagy igaz szerelemre, akkor ott gondok vannak.
Legközelebb nézd meg mihez szólsz hozzá.
Van olyan fogalom, hogy következtetés. Nézz utána bátran, ha elbizonytalanodnál a jelentésében. ;)
Tehát, ha csak a szépfiúkra figyelnek fel már az átlagos lányok is, egy átlagos csávónak esélye sincs. Ha valaki meg már külsőre sem tetszik a nőknek, nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy valószínűsíteni lehessen, hogy esélyt se adnak a megismerésére, amiből aztán az igaz szerelem következne.
39. Én is a átlagosnak tartottam magam mindig, egyesek szerint szép, mégse volt senkim évekig, sem hívott még randizni se senki. Rájöttem hogy azért mert eleve elutasító voltam. Nem bunkó voltam, hanem egyszerűen észre se vettem a jeleket, vagy ha észrevettem nem reagáltam rájuk.
46. Nagyon felszínesen látod a dolgokat. Rengeteg szép nő van Magyarországon akiknek tökre átlagos külselyű párja vannak.
45, 51. Tehát a jó nő nem csak az lehet aki kihívó ruhákat hord és műszempillája van. Szép nő az akkor is szép ha melegítőben van.
Lehet higy ott van a tévedés higy egy átlagos nőre aki csinosan felöltözik, esetleg dekoratív ruhát vesz fel, fodrász, előnyös smink, mindjárt felfigyelnek. Nem biztos hogy azért mert annyira lélegzetallito szépség hanem mert kitűnik a többiek közül. De nem feltétlenül azért mert olyan szép, inább mert csinos.
Férfiaknál más a párkeresés, nekik szerintem könnyebb dolga van amennyiben van választék mert náluk nem elvárás olyan külsőségek hogy pl ne őszuljenek meg, de az is jobban el van nézne nekik ha pocakjuk van.
Nekem átlagos ha nem számítjuk az idióta stílusát, de az biztos hogy semmi esetre se szép. Mégis látott valamit benne a nő.
Vagy itt van egy másik, csak itt a férfi nem csúnya hanem átlagos. A színésznő mostani férje éppen kapcsolatban volt amikor elhalászta tőle Natalie mert szerelmes lett, és azt mondta semmit sem bánt meg mert boldog. Hát nekem ez tök átlagos fickó, nem az aki belép valahova és rászegeződnek a szemek.
De ha csúnyát akarunk akkor itt is van, elég híres kapcsolat volt szóval itt van, ők egyértelműen volnzódtak egymáshoz. Bármennyire kerestem nem találtam jó képet erről az emberről mégis egy szupermodell volt vele 2 évig, és nem a pénzéért mert neki is volt.
A nőknél általában ez valahogy máshogy működik mint a férfiaknál. Szerintem több szép nőnek van csúnya vagy átlagos férje pocakkal esetleg mint szép férfinek csúnyácska felesége akin meg felesleg is van. Korban ugyanez. Ha fiatal nő van 10 évvel idősebb férfival akkor arra azt mondják természetes, tartós is lehet. Ha férfi van idősebbek akkor arra legyintenek az emberek hiszen ezeknek 95 %-ban szakítás a vége.
Egy férfinak sokkal könnyebb dolga van ha a párkapcsolatokat nézzük, és nem kell ehhez Brad Pittnek lenni, ezt a környezetemben is látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!