Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?
Te még életedben nem voltál szerelmes, te nyomorék. Csak sajnálni tudlak. Verd csak a poszterekre, ennyi jutott neked.
2023. febr. 7. 14:31
12/225 anonim válasza:
Kérd meg egy rokonodat,akinek a gyereke oviba,suliba jár,hogy mesélje el,csak topmodell szülőpároknak van-e gyerekük. Esetleg nézz be egy játszótérre. Vagy menj végig az utcán. Valami barlangban élsz,ahol 0-24-ben a Szívtipró gimit meg disney meséket nézel?
2023. febr. 7. 14:34
13/225 anonim válasza:
,Kérdezd meg a varangyos békától, mi a szépség, mi a legszebb, s azt fogja válaszolni, hogy nősténye, amelynek két nagy kerek szeme kidülled aprócska fejéből, amelynek pofája széles és lapos, hasa sárga, háta barna. Kérdezd meg a négertől, az ő szemében a szép a fekete, olajos bőr, a mélyen ülő szem, a tömpe orr. Kérdezd meg az ördögtől, azt fogja felelni, hogy a szép nem egyéb, mint két szarv, négy pata, meg egy farok."
2023. febr. 7. 14:55
14/225 anonim válasza:
Eleve a kérdésfeltevés hibás. A leírásod alapján inkább arra gondolhattál, hogy a beteljesült szerelem csak a szépeknek adatik meg.
Ezzel részben egyet tudok érteni. Mert egy kevésbé szép személy, van az a határ amikor már nem tud többet tenni. Egy genetikai nyertes meg már nulla munkával fullos lányok nyálcsorgatását váltja ki.
Pont ebben szenvedek én is. Dehát kegyetlen az élet. Engem inkább az érdekel, hogy hogyan lehet elfogadni az örök elutasítottságot.
2023. febr. 7. 14:57
15/225 anonim válasza:
Én egyszer szerelmes voltam egy 140 kilós férfibe.
2023. febr. 7. 15:00
16/225 anonim válasza:
Amúgy,ha ez így lenne: ha csak nincs valami örökletes betegséged és nem vagy nagyon öreg, minden adott,hogy egészséges legyél. Senki nem tiltja,hogy sportolj és szedd össze az étkezésedet,már ettől is nyert ügyed van a teóriád szerint.
2023. febr. 7. 15:11
17/225 anonim válasza:
Teljesen relatív a szépség!
Én elvileg szép nőnek számítok a párom meg enyhén szólva sem a nők bálványa, mégis működik közöttünk a szerelem már 9 éve! Rengeteg nagyon szép nőt ismerek aki teljesen egyedül van, vagy pont a legnagyobb barmokat fogja ki.
Jártál már plázában vagy akár a játszótéren? Nincs tele egyik sem fullos nőkkel vagy épp férfiakkal mégis sokan fogják egymás kezét! Nem kell ahhoz szépség hogy két ember között kialakuljon egyfajta vonzalom és kötődés, az érdeklődés egymás iránt.
Láttál már sztárpárokat? Folyamatosan összejönnek vagy válnak, pedig ők elvileg szépek és mindenük megvan! Nézzél szét mielőtt ilyen kérdést teszel fel!
2023. febr. 7. 17:04
18/225 anonim válasza:
Hát a viszonzott mindenképpen.
2023. febr. 7. 20:15
19/225 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel, nem tudom honnan jött ez egyeseknek. Mint írtam, a kérdés nem provokáció és szerintem nem támadó stílusban íródott, szóval nem értem itt néhány ember kiakadását. De akkor fogalmazok másképp: szerintem a szerelemhez a külső és a belső is hozzátartozik, szóval hiába szép valaki, ha amúgy belül taszító, és hiába jó valakinek a személyisége, ha testileg nem vonzódsz hozzá. Tehát én ezzel csak annyit mondtam, hogy a szép emberekbe több ember és könnyebben beleszeret, ezért nekik szinte már adott a lehetőség az igaz szerelemre. Mikor valaki meglát egy szép embert és úgymond beleszeret, később attól még megismerheti közelebbről is és formálódhat a véleménye, érzése az adott ember iránt, ugyanez fordítva. Szóval hiába jössz ki valakivel írásban, ha amúgy utána képet cseréltek vagy találkoztok élőben és külsőre semmi nem vonz rajta.
2023. febr. 7. 20:18
20/225 anonim válasza:
Tök mindegy,sok az ilyen ember,aki nagyon rá van feszülve a szépség témára. Ők általában egyedül maradnak,még akkor is ha ők maguk szépek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!