Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem csak a szép...

Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 7. 13:02
 221/225 anonim ***** válasza:
46%

És neked nem az, hogy ennyire bevéded? :D És trágár üzeneteket küldesz privátban? :D Már mindenki tudja a felhasználóneved.

De valószínűleg a kérdező egyik álprofilja vagy.

2023. márc. 20. 10:25
 222/225 anonim ***** válasza:
91%
Híres vagy a trágár privát üzeneteidről nyilo. Hát ezért tudja mindenki. Magadnak köszönheted.
2023. márc. 20. 19:05
 223/225 anonim ***** válasza:
93%

Egy kis logikával könnyen rájöhetnél, hogy miután ez a sok válaszoló látta a trágárságaid, amiket nekem küldtél, és a felhasználóneved is megtudták, szóba se állnak majd veled, amint meglátják, hogy ki írt nekik.

De mondjuk biztos azért nem érdekel, mert van öt másik fiókod, beleértve a kérdezőét is.

2023. márc. 20. 19:19
 224/225 anonim ***** válasza:
100%
Jelezték itt többen a beteges üzeneteid, szerencsére jelentve is lettél. Reméljük a kérdésed is törölve lesz és végre mindenki örülhet. :D
2023. márc. 20. 20:09
 225/225 anonim ***** válasza:
52%
Letiltod privátjait a kérdést meg kiveszed a figyelt kérdések közül és meg van oldva kedves utolsó.
2023. márc. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!