Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem csak a szép...

Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 7. 13:02
 181/225 anonim ***** válasza:
100%
Legyen már lelőve ez a kérdés... nincs erre valami szabály?
2023. márc. 14. 16:40
 182/225 A kérdező kommentje:
Szerintem leírtam a lényeget. Ha jól nézel ki, már kb adott a lehetőséged az igaz szerelemre. Ha rosszul nézel ki, lehet esélyed a viszonzott szerelemre, de jóval kisebb mint annak, aki jól néz ki. Ha átlagos vagy, még kompenzálhatsz belső tulajdonságokkal, viszont ha ronda vagy, ezen kívül még valami mást is le kell tenned az asztalra. A társadalom nagy része egyetért abban ki a szép, ez is tény. Én ennyit mondtam, mást nem. Cáfoljatok rá.
2023. márc. 14. 16:42
 183/225 A kérdező kommentje:
#200 Ha ennyire idegesít, nyomd meg az x-et a kérdés mellett és nem fogsz több értesítést kapni.
2023. márc. 14. 16:42
 184/225 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az idióta, amikor február óta egy olyan kérdésen megy a rugózás, amit már az első oldalon kimerítettek...
2023. márc. 14. 16:54
 185/225 A kérdező kommentje:
#205 Igen, te vagy az idióta, mert mindezek ellenére is még mindig foglalkozol a kérdéssel és még időt is szánsz rá, hogy választ írj alá. Ha nem lennél idióta, akkor már rég x-et nyomtál volna a kérdés mellett, de nem, te tovább olvasod a válaszokat. Tégy egy szívességet és nyomd meg végre az x-et, köszi!
2023. márc. 14. 16:57
 186/225 anonim ***** válasza:
100%

201, Kérdező

Te 200 válasz után ugyanazt írod, amit a kérdésedben fogalmaztál meg.

Ez eléggé erős jelzője annak, hogy felőled bárki bármit mondhat, te ebben az állításban szentül hiszel, semmi nem fog kibillenteni.

Szóval logikusan merül fel a kérdés: mi értelme ennek az egész diskurzusnak? Merthogy megtudni nem akarsz semmit, az elég egyértelmű.

2023. márc. 14. 16:57
 187/225 anonim ***** válasza:
93%
Köszönöm! Pont így gondolom, 16.57es. Ezért nyilvánvaló, hogy a kérdező csak provokál.
2023. márc. 14. 17:06
 188/225 A kérdező kommentje:
#208 Ember, menj már innen! Ennyire nehéz x-et nyomni?
2023. márc. 14. 17:13
 189/225 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, és mi lenne, ha nem azokkal törődnél akik téged provokálnak, hanem akik a kérdésedre válasozlnak? Pl a 207es.... vagy netán direkt szítod a feszkót azzal, hogy a saját témádat is spameled?
2023. márc. 14. 17:19
 190/225 A kérdező kommentje:
#207 Igazából elhinném, ha nem ordítana, hogy a valóságtól messze áll. Ha nem tévedek, a 207-es válaszoló ugyanaz, aki azt állítja hogy a felesége topmodell külsejű és még Palvin Barbinál is szebb. Emellett még azt is állítja, hogy amúgy egy full átlagos, közel csúnyácska fószer és mindössze annyit kellett tennie egy modell külsejű nőért, hogy művelt. Ne haragudj, de nekem ez így nagyon sántít és szerintem kihagyott valami kulcsfontosságú információt. Vagy csak baromi nagy szerencséje volt, de ő ezt is tagadta, mondván ő maga tett a szerencséért. Tudod van hogy hiába erőlködsz, nem jön a szerencse... de ő ezt is tagadja. Ha én elrugaszkodott vagyok a valóságtól, szerintem ő is.
2023. márc. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!