Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem csak a szép...

Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 7. 13:02
 191/225 anonim ***** válasza:
100%

207es vagyok, és nem az, aki a feleségével jött.

Én csak azt a kérdést tettem fel, hogy ha 200 válasz után is ugyanazt szajkózod amit a kérdés feltevésekor, akkor minek válaszolgassunk a kérdésedre.

Őszintén, szeretnél megtudni valamit? Vagy csak azt szeretnéd, hogy megerősítsünk, hogy úgy van ahogy gondolod? Mert azt, hogy cáfoljuk egyértelműen elveted, tehát az nem opció.

2023. márc. 14. 18:11
 192/225 A kérdező kommentje:
Azért szajkózom ezt még mindig, mert nem kaptam hihető/érdemi választ a kérdésemre. Aki azt állítja, hogy topmodell felesége van és még Barbit is kenterbe veri, az szerintem legalább annyira nem a valóságban él, mint én. Ha elismeri, hogy amúgy füllentett egy-két helyen csakhogy jól hangozzon a sztorija, akkor elhiszem hogy a története tartalmaz igazságot, de amíg erre sem képes tőlem mégis mit vár? Mennyire hihető az, amit leírt? Nem nagyon.
2023. márc. 14. 18:33
 193/225 anonim ***** válasza:
100%
Rászabadult a gyakorira és baromi nagy élmény neki, hogy mindig övé az utolsó szó, és csak növeli ezt az agyonelemzett kérdést, további semmitmondó válaszokkal...
2023. márc. 14. 19:19
 194/225 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy nem én kezdtem az idiótázást. És célom az oldal színvonalasabbá tétele a redundáns kommentelgetés és provokatív kérdések szortírozásával.

Emellett pedig érdekel a jelenség oka, hogy túltárgyalt kérdésekre miért érkezik folyamatosan új válasz, mikor ezerszer érdekesebbek megállnak egy-két kommentnél.

2023. márc. 14. 19:51
 195/225 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező. Ismét itt vagyok, az "aki a feleségével jött" :D

Pár nap szünet és vagy 40 kommentet kellett átolvasni a semmiről ;) De hogy reagáljak:

Minden szavam igaz volt, és az is amit úgy látszik elfelejtettél: mégpedig hogy k*rva sokáig erőlködtem mire "megjött a szerencsém". Sztem te el nem tudod képzelni azt, nem hogy akárcsak közelébe kerültél volna annak ami majdnem 20 évet én átszenvedtem mire ez nekem összejött. Mint említettem az ÖSSZES haverom azt mondta hogy ők már réges-rég feladták volna a helyemben és csodálták a kitartásomat.

Szerintem annyi kudarcot, frusztrációt, szégyenérzetet, félelmet, szorongást, lelki fájdalmat még életedben nem éreztél amikbe én önszántamból beleugrottam.

Szóval baromi sokat dolgoztam magamon, önismerettel foglalkoztam stb, és ezek is hozzájárultak a sikeremhez, de semmilyen plasztikai sebészeten nem voltam, még az orrsövényferdülésemet sem javíttattam ki, pedig azt ajánlották ;)

Nagyon ellenállsz hogy belásd, talán nem te tudod a tutit és a világ másképp is tud működni mint amit te képzelegsz.

Javaslom olvass utána a "megerősítési torzítás" fogalmának pl wikipédián, mert te totál ebben a csapdában vagy most.

2023. márc. 14. 22:15
 196/225 A kérdező kommentje:
#216 Ne haragudj, de szerintem ponthogy a te történeted igazolja az igazamat, miszerint aki rosszul néz ki annak ezerszer jobban kell tepernie. Mint írtam, van aki még nálad is jobban teper és mégsem jön össze neki semmi, legalábbis az nem amit szeretne. Nyilván a te kitartásod is benne van, ez nem kérdés, de el kell ismerned hogy jó adag szerencse is kellett hozzá. Bár szerintem tényleg nem ért meg ennyi erőfeszítést az egész, nekem ebből kicsit az jön le hogy neked nagyon fontos a külső, ha képes voltál 20 éven át teperni hogy végre összejöjjön egy jó külsejű nő. Irreálisan sok energiát öltél bele, aminek én sem látom értelmét és valóban fogalmam sem lehet róla, hiszen sosem tennék ilyet. Inkább elfogadnám, hogy muszáj a szintemmel beérnem és kész.
2023. márc. 15. 19:33
 197/225 anonim ***** válasza:
93%

Ne etessétek már, vagy még májusban is ez fog menni.

Látszik, hogy nem ért semmiből, csak a maga igazát fújja az első oldal óta. Teljesen felesleges bármilyen további visszajelzés. Szándékos provokáció az egész.

2023. márc. 15. 19:37
 198/225 A kérdező kommentje:
#215 Ennek nem látom sok értelmét, csak az idődet pazarlod ezzel. Illetve nem hiszem hogy pusztán a jó szándék vezérel, szerintem személyes okok is vannak benne, miszerint imádod a feszültséget szítani és általad idiótának címkézett emberek kérdésein mulatni.
2023. márc. 15. 19:39
 199/225 A kérdező kommentje:
#218 Nem provokáció, bár még mindig nem értem mit keresel itt. Esetleg nem találod az x-et?
2023. márc. 15. 19:42
 200/225 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki elmondta mit gondol, nem? Te is. Többször is.
2023. márc. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!