Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
207es vagyok, és nem az, aki a feleségével jött.
Én csak azt a kérdést tettem fel, hogy ha 200 válasz után is ugyanazt szajkózod amit a kérdés feltevésekor, akkor minek válaszolgassunk a kérdésedre.
Őszintén, szeretnél megtudni valamit? Vagy csak azt szeretnéd, hogy megerősítsünk, hogy úgy van ahogy gondolod? Mert azt, hogy cáfoljuk egyértelműen elveted, tehát az nem opció.
Kezdjük ott, hogy nem én kezdtem az idiótázást. És célom az oldal színvonalasabbá tétele a redundáns kommentelgetés és provokatív kérdések szortírozásával.
Emellett pedig érdekel a jelenség oka, hogy túltárgyalt kérdésekre miért érkezik folyamatosan új válasz, mikor ezerszer érdekesebbek megállnak egy-két kommentnél.
Kedves kérdező. Ismét itt vagyok, az "aki a feleségével jött" :D
Pár nap szünet és vagy 40 kommentet kellett átolvasni a semmiről ;) De hogy reagáljak:
Minden szavam igaz volt, és az is amit úgy látszik elfelejtettél: mégpedig hogy k*rva sokáig erőlködtem mire "megjött a szerencsém". Sztem te el nem tudod képzelni azt, nem hogy akárcsak közelébe kerültél volna annak ami majdnem 20 évet én átszenvedtem mire ez nekem összejött. Mint említettem az ÖSSZES haverom azt mondta hogy ők már réges-rég feladták volna a helyemben és csodálták a kitartásomat.
Szerintem annyi kudarcot, frusztrációt, szégyenérzetet, félelmet, szorongást, lelki fájdalmat még életedben nem éreztél amikbe én önszántamból beleugrottam.
Szóval baromi sokat dolgoztam magamon, önismerettel foglalkoztam stb, és ezek is hozzájárultak a sikeremhez, de semmilyen plasztikai sebészeten nem voltam, még az orrsövényferdülésemet sem javíttattam ki, pedig azt ajánlották ;)
Nagyon ellenállsz hogy belásd, talán nem te tudod a tutit és a világ másképp is tud működni mint amit te képzelegsz.
Javaslom olvass utána a "megerősítési torzítás" fogalmának pl wikipédián, mert te totál ebben a csapdában vagy most.
Ne etessétek már, vagy még májusban is ez fog menni.
Látszik, hogy nem ért semmiből, csak a maga igazát fújja az első oldal óta. Teljesen felesleges bármilyen további visszajelzés. Szándékos provokáció az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!