Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
"Magyarázd már el mi probléma van azzal, hogy reálisan látom a világot"
Csak ennyi, hogy azt hiszed reálisan látod a világot.
Igazából BÁRMIKOR azt hiszed hogy reálisan látod a világot, máris egy gondolatgödörben vagy.
A világ sokkal összetettebb annál minthogy egy ember azt reálisan láthassa. És ha sikerülne is valami csoda folytán, akkor azonnal megváltozna és már megint nem lenne igaz.
És igen, nekem összejött sok kemény munkával és kevés szerencsével. A szerencse sem vak véletlen ám, csak max nem látja az ember hogy mivel és hogyan járult hozzá annak létrejöttéhez.
"pedig legalább olyan keményen dolgozik mint te"
Ez is teljesen relatív. Honnan tudod te mennyire keményen dolgoztam? Még ha kívülről ugyanannyinak tűnik is, lehet az nekem ezerszer nehezebb volt az adottságaim/múltam stb miatt.
Én hiszem hogy a nők nem csak abszolút értékét nézik a férfiaknak, hanem a bennünk rejlő lehetőségeket is, a jövőt látják bennünk. Pl ezért egy 50 kgos csávó ha 50 kg-ot megemel, az sokkal vonzóbb lenne egy csajnak mintha egy 120 kg-os ha 60 kg-ot emel meg, hiába több a 60 abszolút.
Önmagához képesti feladat a lényeg. A fejlődési/változási képesség a lényeg, nem az hogy éppen hol tart az ember.
Amúgy pont ez az amiben most éppen alulmaradsz, ezzel a zárt gondolkodással. Ez megrekedés, nem fejlődés. Pont ez a nem vonzó.
Megfontoltad a négy pipás "gondolatgödör" válaszát?
Érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!