Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem csak a szép...

Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?

2023. febr. 7. 13:02
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/225 A kérdező kommentje:

Mi a város neve, ahol egy ilyen nő totál átlagosnak számít?:

[link]

Tényleg érdekelne a neve, mert lehet fontolóra veszem, hogy odaköltözzek...

2023. márc. 14. 12:15
 162/225 anonim ***** válasza:
100%
Budapest.
2023. márc. 14. 12:29
 163/225 anonim ***** válasza:
100%

Te ez a Barbi nekem se tetszik igazán. Se objektíve, se szubjektíve. Nem ronda, de különösebben nem is szép szerintem. A feleségem szerintem objektíve is szebb, szubjektíve meg pláne.

Amúgy meg olyan szerinted létezik hogy objektív? Ki látja mégis objektív a világot? Csak szubjektív nézőpontok léteznek.

2023. márc. 14. 12:30
 164/225 anonim ***** válasza:
100%
Amúg yjogos, bár szerintem erről már volt szó. Ha mindneki csak szubjektív módon látja a világot, hogyan állíthatod, hogy nálad az objektív igazság?
2023. márc. 14. 12:34
 165/225 A kérdező kommentje:
XD Szerintem az itteni kommentelők még nem láttak nőt élőben, nemhogy még feleségük legyen. És igen, szerintem létezik objektivitás. Például a Mona Lisa objektív szemmel egy remek festmény (gondolom nem véletlenül világhírű), viszont szubjektív szemmel lehet nem tetszik neked. De attól még tény, hogy profi munkát végzett a festő és nem a véletlen folytán van kiállítva a Louvre-ban.
2023. márc. 14. 12:40
 166/225 A kérdező kommentje:
Amúgy Budapesten külföldiek is vannak dögivel, így nyilván nagyobb arányban lesznek szép emberek. De ha nem egy világváros utcáin sétálgatsz, ahol a föld minden területéről hemzsegnek az emberek, akkor szerintem nem fogsz tömegével Barbinál szebb embereket látni ott.
2023. márc. 14. 12:46
 167/225 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mássz ki a dobozból és kezdj el élni. Ennyi. Fölösleges csűrni-csavarni a szót, tök értelmetlen dolgokat írsz és teljesen feleslegesen.

Btw nekem van feleségem.

A Mona Lisáról sem kellene nyilatkoznod úgy, hogy nem értesz hozzá... nézz már utána atémának....

kezdj el élni. Majd akkor lesz miről beszélgetnünk, de addig ne nyomasd a kiskamasz képzelgéseidet.

2023. márc. 14. 12:49
 168/225 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem értek hozzá? Vagy szerinted a Mona Lisa egy gagyi festmény és a festője is dilettáns?
2023. márc. 14. 12:56
 169/225 A kérdező kommentje:
Ponthogy utánanéztem és az első olyan festménynek számít, ami tökéletesen bemutatja az arányosságot. Leonardo da Vinci foglalkozott is az emberi arányok tanulmányozásával, ezért gondolom nem viccből képezi a történelem részét ez a festmény.
2023. márc. 14. 12:58
 170/225 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem válaszolni a kérdésedre, de rájöttem megint csak egy újabb játzmába akarsz behúzni, ami csöppet sem visz közelebb a kérdésed megoldásához.

ISMERD MEG A VALÓSÁGOT!

De ne a Wikipédiáról!

2023. márc. 14. 13:01
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!