Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, viszont sokszor gondolkoztam már azon, hogy mit is jelent maga a szerelem. Az előnyös kinézet önmagában nyilván nem minden, de egy szép külsejű emberbe könnyű beleszeretni, mivel tudat alatt azt társítjuk hozzá, hogy egészséges utódokat tudna nemzeni. Az egészséghez vonzódnak az emberek, ez belénk van kódolva, mivel csakis így tud fennmaradni a fajunk, ha a többség egészséges. Nem egyszer láttam már olyat, hogy valaki xy szép színésznőbe volt szerelmes, pedig kvázi csak annyit tudott róla, hogy hogyan néz ki, filmben még nem is látta szerepelni. Vagy ha látta is, maximum csak néhány jelenet erejéig. Vagy hogy egy helyes férfi színészbe esett bele egy nő, pedig csak képeket látott eddig róla, stb. Nekem ebből az jön le, hogy az egészségbe szeretnek bele az emberek, azt akarják továbbörökíteni és ennek nem nagyon lehet parancsolni. Ti mit gondoltok?
Szóval ebből kiindulva gondoltam (személyes tapasztalatból), hogy az átlagos külsejű embereknek sem könnyű a párkeresés, így el nem tudom képzelni, hogy akkor a rondák mit élhetnek át... előbb-utóbb az ember megtalálja a párját, csak nem mindegy, hogy milyen áron. Nekem rengeteget kellett próbálkoznom, mire összejött valami, a legtöbb találka után mindenki kijelentette, hogy sajnos a külsőm nem volt elég megnyerő és inkább keresnének maguknak valaki mást. Pedig mint írtam, a külsőm átlagos, szerintem a személyiségem sem rossz, még ha itt írásban agresszívnak is tűnök kicsit... Szóval igen, nehéz a párkeresés manapság.
2023. márc. 3. 04:32
133/225 anonim válasza:
147: 126 voltam. Hát nekem ebben sok szerepem volt azért. Nem mondom hogy nem volt benne szerencse is, de annak meg kell nyitni a kaput hogy bejöhessen! Inkább póker mint lottó, mert az életben a szerencséd mértékébe óriási befolyásod van!
Háromszor is megállapodhattam volna olyan mellett akivel jó volt, de szexuálisan nem volt elég vonzó számomra. A harmadikkal meg minden más annyira jó volt amúgy, hogy marha nehéz volt véget vetni a kapcsolatnak és beleugrani a semmibe, nagyon sokáig örlődtem hogy vajon nem életem legrosszabb döntése volt-e. Végül évek múlva derült csak ki hogy nem. És ez csak egy a nagyon sok rizikó közül amit bevállaltam azért hogy eljussak ide. Haverok is mondták hogy ennyi kitartásuk nekik nem lenne mint amennyi nekem volt ebben. Ha NAGYON akarsz valamit, akkor azért elég jók az esélyek hogy eléred.
Nem ártana kilépni az áldozatszerepből itt egyeseknek. Tudom hogy az a könnyebb út, de az nem vezet sehova.
2023. márc. 3. 08:50
134/225 A kérdező kommentje:
#147 Ebben mondjuk van valami. Biztos van 1-2 ember akinek ennyire bejön az élet, de sajnos a többség ezt nem mondhatja el magáról.
2023. márc. 4. 07:37
135/225 A kérdező kommentje:
#151 Ez így igaz. Már az ókori görögök is leírták ezeket a méretarányokat, hogy mi esik jól a szemnek. És hát köztudott, hogy az ókori görögök nem tévednek.
2023. márc. 13. 09:16
136/225 anonim válasza:
Ti még mindig itt vergődtök?
2023. márc. 13. 09:49
137/225 A kérdező kommentje:
Ki vergődik? Maximum te.
2023. márc. 13. 09:55
138/225 anonim válasza:
Ahogy érzed:D De ilyeneken pattogni, hogy nem vonalzóval lettünk megalkotva elég sáznalmas:D
2023. márc. 13. 10:06
139/225 anonim válasza:
156, az a vergődés, hogy ezt a tényt próbálod úgy beállítani, mintha ezen állna vgy bukna a szerelem megtalálása.
2023. márc. 13. 10:13
140/225 anonim válasza:
Még meddig él ez a kérdés? :D Már a 3. oldaltól ugyanazokat a végtelenített köröket futjátok le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!