Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
123.
Már a legelején rontottad el a kérdést mivel szerinted az átlagos külsejű embereknek sincs esélye. Ezért érkeztek ilyen válaszok. Idézlek:
"Ha manapság férfiként teljesen átlagosan nézel ki, az kb ugyanaz női szemmel, mintha ronda lennél. Az átlagnál valamivel jobban kell kinézned, hogy észrevegyenek a nők."
"Mármint persze, láttam már olyat hogy egy ronda/átlagos pasinak jó nője volt, de arról mindig kiderült, hogy gazdag és/vagy népszerű, stb."
Te melyik csoportba sorolod magad?
A szépbe, átlagosba vagy a rondába?
Új vagyok ebben a topicban, saját tapasztalatomat tudom hozzáadni: Átlagos srácként, de szociális szorongással eléggé hátrányos helyzetben voltam etéren. Kb 100 bulis "bepróbálkozásból" 1x jött csak össze igazán valami, ott is a csaj eléggé felöntött már a garatra :D Szóval nem éppen a megjelenek és válogatok kategória vagyok :)
Párkapcsolataim olyan módon jöttek csak össze, hogy nem próbálkoztam olyankor, mert annyira nem mozgatott meg sosem az illető kezdetben, de idővel valahogy összemelegedtünk. Szóval sajnos úgy éreztem hogy sosem azzal jöttem össze akivel igazán szerettem volna.
Az utolsó - aki máig a feleségem és 3 gyerekem anyja - viszont topmodel külsővel rendelkezik (máig), és kb már feladtam hogy valaha 10es csajom lesz amikor hirtelen váratlanul mégis összejött.
OK, megvolt addigra az egzisztenciám, de olyan normális szinten, szóval azon kívül hogy egy pár nagyobb utazást is megengedhettem magamnak időnként, semmi luxus.
Később azt mondta olyasmik jöttek be neki bennem hogy határozott vagyok, magabiztosan mozgok a világban számára nagyon idegen helyzetekben is, ettől biztonságban érzi magát mellettem, és kb azzal vettem le a lábáról hogy felsőfokon beszélek franciául, amit mindig is szeretett volna megtanulni - mellesleg azóta se tud, pedig már a legnagyobbik gyerekünk is tanulja :D
Ezen kívül érdekes, egyedi nézeteim voltak (legalábbis számára :) ) ami miatt nagyon érdekes beszélgetéseink voltak.
Persze sok negatív, gyerekes tulajdonságomat is felhozta, szóval nem volt ez olyan egyértelmű neki, olyankor kicsit kiábrándult belőlem, de mégis a mérleg nyelve végül felém dőlt el :D
Szóval ha nincs meg a szuper külső, nem feltétlenül csak vagyonnal meg hírességgel lehet kompenzálni. A pénz szerintem csak annyira számít, hogy a nő ne érezze hogy bármikor kilakoltathatnak majd benneteket vagy nem tudtok majd kaját venni, tehát alapvető anyagi biztonság legyen meg, talán egy kis plusz is hogy ne csak a minimumból kelljen tengődni hanem néha azért valami történhessen is.
Szóval lehet speciális műveltség, képzettség, képesség is. Pl akár hogy zenekarban játszol, falmászó versenyt nyersz, borászkodsz, mittomén. Csak ne egy szürke kisegér legyél, mindenben átlagos és unalmas, mert azokkal Dunát lehet rekeszteni.
Szóval ez a külső dolog ez szerintem kb olyan mint amikor kocsit veszel. Persze hogy a Ferrarira vagy a Teslara nyálazol, de aztán rájössz hogy nem az a lényeg hogy villogj, hanem hogy biztonságban, kényelemben eljuss valahova. És ha véletlenül néha felülsz egy Ferrarira, rájössz hogy azokra az pont hogy nem is jó :D
Nem csak szép embereknek adatik meg, annak is lehet szerető párja akit te rondának tartasz. A szépség eleve relatív. Mindenkinek más az. Engem pl a férfiak többsége akikkel valaha ismerkedtem, baromi rondának tartott, a férjem számára mégis én vagyok a legszebb.
Ezen kívül a szerelemnek a szaporodáshoz/ gyerekvàllaláshoz semmi köze. Nem minden szerelmes pár akar gyereket. De ettől még szeretik egymást, és így legalább több idejük is van egymásra, mert nincs a nyakukon a gyerek aki elveszi a kapcsolattól az időt, energiát, amit egymásra fordítanak.
Az meg egyértelmű, hogy az nem szerelem ahol csak a külsőségeket látja az ember. Az igazi szerelemhez egymás lelkènek, személyiségének megismerése is kell. Ha ez nincs, akkor az csak felszínes testi vonzalom, nem szerelem.
jaj, mindig azzal a kutyacápa fejű palvinbarbival jönnek....
Lépjünk már ki néha a valóságba, millió szebb nő mászkál az utcákon...
Hát nem tudom, szerintem ezen a képen egy elég jó nő látható:
Nem mondom, hogy a világ legszebb nője, biztos láttam már nála szebbet életemben, de hogy nem sokat, az is biztos... nem tudom te hol laksz, ahol millió szebb ember rohangál, de szívesen odaköltöznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!