Az igaz szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
46, ugyan már, néz zmár körül!:D Ez egyszerűen nem igaz.
Az "átlagos" kifejezés nem csak külsőre de mindne másra is vonatkozik. Azaz nettó 200-25 körül keres, albérletben lakik, hobbija a társasozás és a gitározs. Semmi extra. Én konkrétan csak ilyenekre tudok példát mondani, már ha nem olyanra, hogy átlagos körülmények mellett átlag alatti külső.
48, ezt úgy mondod, mintha ez egy borzalmas dolog lenne.
Ha van 10 tulajdonság és ebből 9ben egyenlőek az értékek, a 10-ben meg valamibne kiemelkedik az egyik, akkor az objektíven jobb. Te talán direkt a gagyibbat választanád? ne szórakozz már...
49, hát nem tudom, tekintve, hogy az átlagos ember by definition a társadalom többségét jelenti, és az átlagos emberek többsége meg szokott állapodni valaki mellett, így szerintem értelmetlen ilyesmit állítani.
Majd ha több lesz a szingli 30as mint a párban lévő, akkor igazad lesz, de addig...
Nyilván elég elkeserítő, hogy valaki a genetika kegyeltjeként semmit sem téve, már kapásból az első helyen van a hölgyek szemében.
Amúgy csak azt bizonyítja amit írtam, és amit a kérdező is említett, hogy a sok hantázás ellenére, igenis van egy általános szépség, amit mindenki szépnek tart. És, hogy átlagos férfiként annyit kell teperned átlagos nőért is, hogy nevetséges. És lehet, hogy még úgy sem kapod meg.
Több hibás állításotok is van. Pl:5 férfiből a legszebbet választanánk. Ez teljesen életszerűtlen,valószínűleg 5 férfiből egy sem tetszene. 500ból egy talán. És lehet,hogy az nem a "legszebb" lenne.
Felhoztad Megan Foxot..mint látod,neki sem adatott meg semmiféle hatalmas szerelem,40 éves, most szakított a pasijával aki mellesleg nagyon csúnya volt.
53, az 500at ugyan én is kicsit sokallom, de amúgy ha belegondolunk.... hány ismerőse van egy embernek? És hány lesz a prája ebből? Annyira azért nem elrugaszkodott dolog ha párszázból 1 a kiválasztott.
Most ogndold el, ha az tomndod, hogy 5ből 1. Te együtt lennél szívesen az ismerőseid 20%-ával? Nem sok az egy kicsit? Ennyire nem válogatod meg kivel lennél?
Nekem pl van csak Facebookon kb 300 női ismerősöm. Ez töredéke annak akit valójában ismerek, de ez van. A te arányodat nézve ez 60 potenciálisan párkapcsolatra alkalmas nőt jelentene. Nem azt mondom, vszeg van köztük 60 olyan akivel szíveen ágyba bújnék, de párkapcsolatra a negyede sem lenne megfelelő...
Válogassunk már egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!