Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/191 A kérdező kommentje:
80. Utánna is kinézik nagyrészüket elég visszalapozni, ott egy egész tanulmány erről. Valaki másképp tapasztala azt elfogadom és örülök.
2021. jún. 30. 11:29
 82/191 anonim ***** válasza:
81%

"Nem természetes szóval betegség"

Mitől nem természetes? A természet alakította így, nem az ember által létrehozott mesterséges valami. Az állatoknál is jelen van.

Másrészt a betegségek is természetesek (hacsak nem valami laborban hozzák létre), így ez nem indok.

2021. jún. 30. 11:47
 83/191 A kérdező kommentje:
Nem természetes mivel rendellenesség. Veleszületett vagy kialakult erről folyik a vita. A pedofíliáról is ezt mondják hogy veleszületett rendelleneség.
2021. jún. 30. 11:51
 84/191 anonim ***** válasza:
81%
#83: De a rendellenesség is természetes. Nem érted akkor a természetesség jelentését. Nem a tökéletessegtől lesz egy faj adott egyede természetes, hanem hogy mesterséges emberi beavatkozás nélkül olyan amilyen. Például egy nemváltó műtétre már lehet mondani, hogy nem természetes.
2021. jún. 30. 12:01
 85/191 A kérdező kommentje:
Ezzel az erővel bármilyen betegségre rá lehet mondani hogy természetes. Akkor nincs szükség orvostudományra nem is értem miért fizessük őket.
2021. jún. 30. 12:06
 86/191 anonim ***** válasza:
84%

"Ezzel az erővel bármilyen betegségre rá lehet mondani hogy természetes."

Talán azért, mert a nagy részük az. Az orvostudomány, ami viszont mindent beleadva küzd ellenük, azt viszont nem igazán találni meg a természetben. A természetes/mesterséges megkülönböztetés egy mesterséges dolog, ahol nehéz egyértelmű határokat húzni, hiszen az emberi faj és a rá jellemző intelligencia és természetes folyamatok eredménye, a fizika, kémia és biológia törvényszerűségei, melyeket felfedezünk és kihasználunk szintén a természet részei.

De ami ennél is fontosabb, a mesterséges/természetes különbségtétel nem sokat árul el arról, mi hasznos, mi káros, mi helyes, mi helytelen.

2021. jún. 30. 12:16
 87/191 anonim ***** válasza:
100%

"Nem természetes szóval betegség"

de természetes, és nincs betegségként nyilvántartva. a #77es válaszod többi részére inkább nem is reagálok, mert elolvasva is hányingerem van tőle.

"Ha ennyire a természet törvényeivel szembe megyünk egy idő után eze is elfogadott és természetes lesz."

szerintem téged a köz érdekében be kéne zárni, nyilvánvalóan nem tudod felfogni a beleegyezés fontoságát.

"Utánna is kinézik nagyrészüket elég visszalapozni, ott egy egész tanulmány erről."

még mindig te és a hozzád hasonlóak miatt van ez. de nehogy belegondolj, még rájössz hogy a hiba benned van.

"Nem természetes mivel rendellenesség"

de természetes, és nem rendellenes, mivel senkiben nem tesz kárt. a pedofília viszont nagyon is tesz kárt, ezért büntetendő is. ÉS MINDIG IS AZ LESZ.

2021. jún. 30. 12:21
 88/191 anonim ***** válasza:
53%
#86: Így van, nagy részére rá lehet mondani. Te valamiért abból indulsz ki, hogy ami természetes az mindig jó.
2021. jún. 30. 12:29
 89/191 anonim ***** válasza:
29%
#85-nek ment.
2021. jún. 30. 12:30
 90/191 anonim ***** válasza:
70%
#88 ezt nem tudom hogy sikerült beleolvasnod. a kannibalizmus is természetes, mégse jó. ahogy a pedofília se
2021. jún. 30. 12:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!