Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
"Nem természetes szóval betegség"
Mitől nem természetes? A természet alakította így, nem az ember által létrehozott mesterséges valami. Az állatoknál is jelen van.
Másrészt a betegségek is természetesek (hacsak nem valami laborban hozzák létre), így ez nem indok.
"Ezzel az erővel bármilyen betegségre rá lehet mondani hogy természetes."
Talán azért, mert a nagy részük az. Az orvostudomány, ami viszont mindent beleadva küzd ellenük, azt viszont nem igazán találni meg a természetben. A természetes/mesterséges megkülönböztetés egy mesterséges dolog, ahol nehéz egyértelmű határokat húzni, hiszen az emberi faj és a rá jellemző intelligencia és természetes folyamatok eredménye, a fizika, kémia és biológia törvényszerűségei, melyeket felfedezünk és kihasználunk szintén a természet részei.
De ami ennél is fontosabb, a mesterséges/természetes különbségtétel nem sokat árul el arról, mi hasznos, mi káros, mi helyes, mi helytelen.
"Nem természetes szóval betegség"
de természetes, és nincs betegségként nyilvántartva. a #77es válaszod többi részére inkább nem is reagálok, mert elolvasva is hányingerem van tőle.
"Ha ennyire a természet törvényeivel szembe megyünk egy idő után eze is elfogadott és természetes lesz."
szerintem téged a köz érdekében be kéne zárni, nyilvánvalóan nem tudod felfogni a beleegyezés fontoságát.
"Utánna is kinézik nagyrészüket elég visszalapozni, ott egy egész tanulmány erről."
még mindig te és a hozzád hasonlóak miatt van ez. de nehogy belegondolj, még rájössz hogy a hiba benned van.
"Nem természetes mivel rendellenesség"
de természetes, és nem rendellenes, mivel senkiben nem tesz kárt. a pedofília viszont nagyon is tesz kárt, ezért büntetendő is. ÉS MINDIG IS AZ LESZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!