Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
#102: Az ókori időkből is lehet találni olyat, amikor/ahol elfogadott volt. De eléggé csőlátásra utal, ha azt hiszed, hogy azért, mert idővel kialakult egy elfogadás a melegekkel szemben, akkor ennek mintájára majd kialakul a pedofilokkal szemben is. Sajnálom, hogy nem érzékeled a kettő közötti lényegi különbséget és nem érted, hogy miért kizárt az utóbbi.
Mindegy, úgyis félni fogsz ettől, tök mindegy hogy mit mondunk.
102. Milyen plusz jogok? Épphogy kevesebb jogaik vannak, mint neked heteróként.
Ja, régen a boszorkányok létezésében is hittek... Hagyjuk már! Mennyi ártatlan nőt égettek el amiatt.
Légy szíves, mondj egy olyan iskolát, ahol a maszturbációról beszélnek.
105.
Melegeknek mennyivel van kevesebb jóga mint nekünk heteroknak?
Külföldön úgy tudom embereket rúgnak ki a munkahelyükről már akkor is ha szerintük homofób kijelentéseket tesznek.
És igen vannak olyan "elszigetelt" esetek amikor gyerekeket tanítanak arra, hogyan kell kiverni. Tudom nehéz elhinni hogy ez teljesen normális egyes emberek szerint.
"Melegeknek mennyivel van kevesebb jóga mint nekünk heteroknak?"
jógaórára az megy aki akar, nem érdekli senkit a szexuális prefereciád :)
amúgy pl házasságra nincs joguk, se gyereket örökbe fogadni. minimum ennyivel kevesebb joguk van.
"Külföldön úgy tudom"
milyen rejtélyes, misztikus hely ez a kűffőd :D
"És igen vannak olyan "elszigetelt" esetek amikor gyerekeket tanítanak arra, hogyan kell kiverni."
van ahol a szexuális oktatás része megemlíteni azt a dolgot amire az emberek 99%-a magától is rájön és csinálja. tudod jól esik néha az embernek a pozitív visszajelzés, hogy nem abnormális amit csinál, hanem teljesen természetes és más is csinálja.
"amúgy pl házasságra nincs joguk, se gyereket örökbe fogadni. minimum ennyivel kevesebb joguk van."
Élettársi kapcsolatra joguk van és gyereket is örökbe tudnak fogadni a legnagyobb hazugság, hogy nem.
"milyen rejtélyes, misztikus hely ez a kűffőd :D"
És még rejtéjesebb és misztikusabb lessz :'D
"van ahol a szexuális oktatás része megemlíteni azt a dolgot amire az emberek 99%-a magától is rájön és csinálja. tudod jól esik néha az embernek a pozitív visszajelzés, hogy nem abnormális amit csinál, hanem teljesen természetes és más is csinálja."
Nem ebben a korban és nem így kellene szexuálisan felvilágosítást adni gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!