Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
 191/191 anonim ***** válasza:
31%

Párszáz kommenttel előbb már mintha megállapítottuk volna, hogy szó sincs a kanadai esetben műtétről, de azért dobd be csak újra. "Fair Right" nevű csatornát pedig bottal sem piszkálok, és neked sem kellene, ha nem szeretnéd hogy nácinak nézzenek.

2021. júl. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!