Mi a véleményed arról, hogy a WHO immár nem sorolja a mentális rendellenességek közé a transzneműséget?
Egyáltalán miért csak most? Hosszú évek óta elfogadott a nyugati világban a transzneműség. Meglepő, hogy a tudomány csak most lépett, jelentős fáziskéséssel. A WHO szerint világos, hogy nem mentális egészségi állapot a transzneműség. Korábban a nemi identitás zavaraként értelmezték (tévesen), ha egy férfi mondjuk nőnek érezte magát. De most a transzneműség átkerült a szexuális egészség fejezetbe. Ez remélhetőleg felszabadító hatású lesz, és segít felszámolni az előítéleteket, tévképzeteket.
Ez is azt bizonyítja, hogy az ENSZ és a szervezetei túlnőttek a hasznosságukon. Már régen olyan dolgokban foglalnak állást és próbálnak irányítani, amihez nem értenek, sőt kárt okoznak.
Egyidőben lassanként kiderülnek a visszaéléseik is, csak várni kell. Előbb-utóbb színre fognak kerülni a hátsó mozgatórugók is.
Vitatkozni nem akarok, de nem értek egyet a kérdés alatti népszerűsítéssel. Szerintem semmi bizonyíték nincs az átsorolás megalapozottságára, sőt.
Nincsenek kimutatható, tesztelhető biológiai-kémiai-genetikai bizonyítékok amik indokolnák a változtatást, vagy igen?
" Mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy kihez vonzódik vagy érzi közel magát, szóval igen, támogatom, hogy nem bélyegzik meg azzal transzneműeket, hogy ez rendellenes viselkedés."
Ez nem egy döntés, a szaporodásra alkalmatlan egyedet genetikailag hibásnak nevezik.
Ugyan ez a helyzet a pszichopatákkal többségük nem mentálisan betegség hanem genetikai hiba következménye
# 5
Látom semmit nem fogtál fel abból amit írtam
# 9
Hát ha kényszeríti magát talán de mekkora lelki megterhelést jelentene ez neki.
Én mondjuk még pénzért sem dugnám be egy férfi ánuszba vagy bőrszivart sem vennék a számba. Ha ez megtörténne szerintem összetörnék és valószínűleg a homosexuálisok stb is így vannak ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!