Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki bedrogozott a...

Ha valaki bedrogozott a tudtom nèlkül ès tudom ki volt az ès emiatt èvek òta mentàlis betegsèggel küzdök munka kèptelen vagyok stb. feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs rà bizonyìtèk de ezzel mègis maradandò karokat okozott nekem.
2019. márc. 10. 20:54
1 2
 1/12 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

A kérdésben a válasz: Nincs rá bizonyíték. Ennélfogva feljelentheted, de a rendőrség pillanatok alatt bűncselekmény hiányàban lezárja az ügyet.

Ki, mikor, milyen drogot adott be neked? Miből gondolod, hogy ez okozott maradandó kárt neked?

2019. márc. 10. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Legalább magadnak ne hazudj.
2019. márc. 10. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeri alkalommal semmilyen drog nem okoz maradandó károsodást.
2019. márc. 10. 21:11
 4/12 anonim ***** válasza:

"Egyszeri alkalommal semmilyen drog nem okoz maradandó károsodást."

Kivéve, ha túltolod és ott is maradsz!

2019. márc. 10. 21:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Látom itt mindenki okoskodik anélkül, hogy egyáltalán fogalma lenne róla fogalma mit beszél. Igenis kihozhat lappangó mentális betegségeket a drog pl.fű a skizofréniát. Nálam másról van szó. 1 korso sört fogadtam el egy köztudottan drogos valakitől nem voltam berugva még de miután megittam elkezdtem furcsán érezni magam a duna parton a homokban ébredtem reggel 1km re onnan ahol a buli volt utána hallucinaltam és menekültem órákon keresztül az általam beképzelt rókáktol halálfélelmem volt és kb. még 2 napig járkáltam zavartan. Ennyire emlékszem. És utána pár hónappal kezdtem pszichiaterhez jarni mert megborult a kémiai egyensuly az agyamban és elég komoly tüneteket produkáltam. Innen tudom hogy a drog váltotta ki.
2019. márc. 10. 22:02
 6/12 Drazicc ***** válasza:
35%
Milyen tüneteid vanak? Utóképek, hullámzó fal, csíkok mozgó tárgyak után?
2019. márc. 10. 23:03
 7/12 Drazicc ***** válasza:
73%
Ja csak még annyi, hogy így rábizonyítani utólag még nem tudod, de ha drogos akkor 1. a dogok megeszik előbb utóbb, 2. ha találkozol vele és biztos vagy benne, hogy van nála akkor ráhívod a rendőrséget.
2019. márc. 10. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"kezdtem pszichiaterhez jarni mert megborult a kémiai egyensuly az agyamban"

Ott már sokkal korábban megborulhatott valami.

2019. márc. 10. 23:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha ilyen okos vagy utolsó akkor fejtsd ki hogy miért gondolod ezt! :D Gondolom nem fogsz erre válaszolni de nagyon várom hogy kifejtsd amennyiben ki tudod ;)
2019. márc. 10. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell semmit kifejteni.

Ez egy nagyon jó kitalált indok neked a munkakerülésre, örülj neki.

2019. márc. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!