Ha valaki bedrogozott a tudtom nèlkül ès tudom ki volt az ès emiatt èvek òta mentàlis betegsèggel küzdök munka kèptelen vagyok stb. feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs rà bizonyìtèk de ezzel mègis maradandò karokat okozott nekem.2019. márc. 10. 20:54
11/12 A kérdező kommentje:
Na az ilyen jellemtelen, a dolgokról semmilyen fogalma nincsen de nagypofájú unatkozó lényektől esik egyre lejebb a gyakorikérdések színvonala. Látszik hogy csak kötekedni jössz ezt élvezed gratulálok jó hobbit választottál. :D Remélem azért néha tudsz írni valami értelmeset is! Én elmentem próbálkozok máshol! Csá minden jót ;)
2019. márc. 11. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!