Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
 181/191 anonim ***** válasza:
11%
175. Aha. Más nagy munkákkal összeszedte a hiteles információkat, dolgozott érte éjjel-nappal, pénzébe került, és akkor most neked INGYEN nyújtsa a kezedbe... Hát ne haragudj meg, ha én írnék egy tudományos dolgozatot, aminek még az egyetemeken is hasznát veszik, bolond lennék ingyen osztogatni. Ha én megdolgoztam azért, hogy egy jó iratot kiadjak a kezemből, és más többször is felhasználja, akkor igen, fizessen érte. Attól még az az oldal kalóz oldal, ahogy írja ott feketén-fehéren, és hiába vergődsz itt, mindenki tudja, hogy az ilyen oldalak szerzői jogokat sértenek.
2021. júl. 3. 13:29
 182/191 anonim ***** válasza:
60%
180. És mi lenne, ha te fejeznéd be a gyűlőlködést?
2021. júl. 3. 13:34
 183/191 A kérdező kommentje:

182.

Nem gyűlölködöm csak nem is tudom hogy gondolhatja bárki is hogy ez így tartható.

2021. júl. 3. 13:43
 184/191 anonim ***** válasza:
82%
#181 nem érted: a tudósok, így se-úgy se kapnak pénzt. azt a sok pénzt amit te, mint magánember kifizetsz hogy elolvashass egy cikket, azt a publikáló lap kapja meg, nem a tudós aki a kutatást készítette. a legtöbb tudós amúgy nem a profit reményében kutat, ha nem tudnád. sőt ha személyesen megkeresed őket, boldogan elküldik neked a kutatásaikat, tök ingyen, tök legálisan. mert ők azért kutatnak, hogy a világ többet tudjon. és nem csak a világ gazdagjai, hanem mindenki. a szerzői jogok amúgy nem a publikáló tudósoké, hanem a lapé ami publikálja. ami amúgy keresztbe szalmát nem tett, csak elszedi a pénzt a tudósoktól a publikálásért, és tőled, hogy hozzáférhess.
2021. júl. 3. 14:00
 185/191 anonim ***** válasza:
77%
#180 a szőnyeg alá söprés még soha nem odlott meg semmit
2021. júl. 3. 14:00
 186/191 anonim ***** válasza:
79%

"szülői beleegyezés és minden pszichológiai terápia nélkül varatnak át gyerekeket"

Erre húsz oldal után még mindig nincs semmiféle bizonyíték.

2021. júl. 3. 14:16
 187/191 anonim ***** válasza:
14%

"Sőt ha személyesen megkeresed őket, boldogan elküldik neked a kutatásaikat, tök ingyen, tök legálisan."

Akkor minek van szükség erre az oldalra, ráadásul kalóz oldalként? Na ezt nem értem. Miért nem fogja magát valaki, és egy sima oldalon (ugye ingyen) közzé teszi ezeket a kutatásokat? A forrásokat megjelöli, egy kicsit másképp írja meg, mint az eredeti. Egyáltalán mi olyan különleges abban az oldalban, amit máshol nem találnál meg?

2021. júl. 3. 14:17
 188/191 anonim ***** válasza:
78%

"Akkor minek van szükség erre az oldalra, ráadásul kalóz oldalként?"

mert egy mezei bsc/ba szintű szakdolgozathoz is 50 forrást várnak el minimum az 50, jó eséllyel különböző tudóstársaság (bár elég 1 kutatónak írni per cikk). egy msc, phd szintű dolgozahtoz meg mégtöbbet. és nem minden tudóst lehet megtalálni online.

"ráadásul kalóz oldalként?"

mert a publikáló lapok befostak, hogy vége a monopóliumuknak. a tudósok se szeretik őket amúgy, igazságtalannak tartják, hogy a semmi munkával szedik be a sok pénzt mindkét féltől, és nem adnak semmit vissza se a tudósoknak, se az olvasóknak (akik nagyrészt maguk is tudósok).

"Miért nem fogja magát valaki, és egy sima oldalon (ugye ingyen) közzé teszi ezeket a kutatásokat?"

mert sokkal egyszerűbb fenntartani egy kis oldalt, kis szerverigénnyel, ami hozzáférést szerez a cikkekhez azokon a szervereken, ahol eredetileg tárolva vannak a publikációk. így is pénzbe kerül a sci hub fenntartása, pedig nem kell több terabite-nyi anyagit tárolnia. ja és ez is ugyanúgy kalózkodás lenne.

"Egyáltalán mi olyan különleges abban az oldalban, amit máshol nem találnál meg?"

ez, amit leírtam feljebb.

2021. júl. 3. 14:28
 189/191 A kérdező kommentje:

186.

Akkor ajánlom figyelmedbe a The Fair Right youtube csatornát amely ilyen esetekkel foglalkozik és általában forrásokat is megjelől. De nem kell sokat kutakodnod az interneten, hogy olyan cikekkel találd szembe magad mint például ez is: [link]

Lényeg az, hogy nem engedte a 14 éves lánya nemváltoztató műtétjét ezért elítélte a bíróság a kanadai férfit.....

2021. júl. 3. 14:51
 190/191 anonim ***** válasza:
54%
189. Erre csak azt szoktam mondani, hogy van különbség támogatás és idiótaság között.
2021. júl. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!