Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és
undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan
nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs
hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
121/191 A kérdező kommentje:
Én csak tényeket mondtam el, mivel úgy éreztem hogy nem állja meg a helyét amit ti gondoltok, az én álláspontom nagyon más ezekről a dolgokról amibe ti már - már vallásos módon hisztek. De tiszteletben tartom a ti véleményetek is és a ti véleményetek az, hogy nem állja meg a helyét amit én gondolok egyáltalán nem akartam feszültséget generálni sajnálom hogy így érzed. Ez azért is lehet, mert kénytelenek vagytok / vagyunk kompromisszumra jutni.
Milyen tényeket? 😂 Kérdező, nehogy már te jobban tudnád mit érez egy transz vagy meleg.
Miért van az, hogy mindenki, aki itt nem ért egyet a transzneműséggel és a homoszexualitással, nagyon okosnak képzeli magát és "csak neki lehet igaza". Nem baj, ha a válaszolók fele mindenben megcáfolja, és van, amire nem is tud reagálni, de attól még csak az a helyes, amit ő gondol, másra nem is nyitott, de azért fel tett egy kérdést a témával kapcsolatban.
2021. júl. 1. 12:23
123/191 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak transznemű és meleg ismerőseim akik másképp gondolkodnak és tudom mit éreznek. Nem értem továbbra sem miért nem vagy hajlandó azoknak a véleményét is meghallani akik nem értenek egyet veletek. Ez a nagy tolerancia??
124/191 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig te sem reagáltál mindenre csak toltad a sajátodat ahogyan most is 🤣🤣🤣
Nem vagy rossz ember. És szerintem itt zárjuk is le a témát.
2021. júl. 1. 13:06
nem tartod tiszteletben a véleményünket, el se olvasod a válaszainkat, csak nyomod a saját mondókádat
2021. júl. 1. 13:56
127/191 A kérdező kommentje:
Én tiszteletben tartom a véleményedet de nem egyezem vele talán ezt a luxust én is megengedhetem magamnak. A válaszaitokat elolvastam de nem várhatja el senki tőlem hogy mindenre szóról szóra reagáljak.
Nem létezik olyan, hogy transzneműség vagy nemváltoztatás. Ez biológiailag lehetetlen. Az évmilliók során nem alakult ki 2-nél több nem az embereknél. Csak férfi és női nem alakult ki. A nemváltoztatás biológialag lehetetlen. A "transznemű" férfiak nem válnak férfivá, és a "transznemű" nők sem válnak nővé, hanem maszkulinizált nő és feminizált férfi lesz belőlük. A nemváltó műtét ugyanis nem vált nemet. Látszólag nővé alakítja a férfit, és férfivá a nőt, de csak látszólag.
2021. júl. 2. 09:16
128. Igazából a tudomány nem írja le, hogy egy ilyen ember igazi nő vagy férfi lesz, ezért transznemű. Mert a beteg szó sértő kifejezés egy olyanra, aki csak másképp éli a világát, és ezzel senkinek nem árt. A nemváltó műtét meg igen, képes neki más nemiszervet úgymond varázsolni, ez lenne a lényege. Ki mondta, hogy ez biológiai kérdés? Sokkal inkább társadalmi.
2021. júl. 2. 09:24
Ha egy férfi nőnek képzeli magát, női hormonokat szed, női ruhákat visel és sminkeli magát attól még ugyanúgy férfi marad. Egy nőnél aki férfinak képzeli magát annál is ugyanez a helyzet. A nem pedig jóval több, mint a nemi szervek. Egy "nemváltoztató" műtéten áteső férfi soha nem lesz képes gyereket szülni és egy "nemváltoztató" műtéten átesett nő sem lesz képes teherbe ejteni senkit soha. Y-kromoszómája sem lesz soha egy "nemváltó" műtéten átesett nőnek. A nemváltás biológiailag lehetetlen és nincs kettőnél több nem. A biológia megváltoztathatatlan törvényeivel felesleges szembemenni.
2021. júl. 2. 09:40
Kapcsolódó kérdések: