Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/191 anonim ***** válasza:
78%
#88 jaj bocsi, túl korán küldtem el :D
2021. jún. 30. 12:32
 92/191 A kérdező kommentje:
Ha a nemi identitás mesterséges társadalmi konstrukció, akkor hogyan lehet a homoszexuálítás természetes?
2021. jún. 30. 12:43
 93/191 anonim ***** válasza:
88%

"Ha viszont minden olyan tökéletes és természetes lenne mint azt itt leírtad nem lenne ennyi "szélsőségesen meleg- és transzellenes" oldal vagy vélemény."

De ki mondta, hogy minden tökéletes? Ki mondta, hogy melegnek vagy transznak lenni jaj, de szipi-szuper, és csak pozitív oldala van? Senki. Ahogy ez más esetben sincs másképp. MINDENNEK... Mindennek van pozitív ÉS negatív oldala is. Senkinek sem könnyű, akármilyen életet is él, csak a hozzáállás nem mindegy. Miért, a te életed talán ciszheteróként olyan tökéletes? Szerinted azonkívül nincsenek olyan emberek, akik úgyis hibát keresnek benne?

2021. jún. 30. 12:50
 94/191 anonim ***** válasza:
69%

"Nem egy példa volt, hogy a pedofilok másképp vélekedtek."

Értem. Szóval te akkor a pedofilok szavára adsz, vagy mi? Kicsit nevetséges, hogy kb. egy LMBTQ tag szájából se lehet hallani, hogy fogadjuk el a pedofíliát is, ellenben a heterókkal, akik folyamatosan azt nyomják, hogy ha ez így megy tovább, el fogják fogadni. Azt meg egyáltalán nem akarják észrevenni, hogy míg a melegek kölcsönösen szeretik egymást, addig a pedofilok a gyerek akarata ellenére molesztálják. És ne, ne mondja nekem senki, hogy ezt egy 14-18 év alatti érzelmileg befolyásolható gyerek tudja élvezni és ő is tudatosan ezt akarja.

2021. jún. 30. 12:57
 95/191 anonim ***** válasza:
69%

"Ezzel az erővel bármilyen betegségre rá lehet mondani hogy természetes. Akkor nincs szükség orvostudományra nem is értem miért fizessük őket."

Ki mondta, hogy ami természetes, az nem lehet káros, és nem kell ellene fellépni?

2021. jún. 30. 12:59
 96/191 A kérdező kommentje:

93.

Biztosan nem lehet könnyű nekik, hiszen a kettő fogalom tele van ellentmondásoságokkal amit a többségi társadalommal el kell fogadtatniuk tűzzel és vassal. Azt állítják, hogy a valódi én független a testtől, mégis azt hirdetik, hogy a test átalakítása szükséges a kiteljesüléshez. A nemi identitás az anyaméhben eldől, de az társadalmi konstrukció! Szóval az sem megváltoztatható ezek szerint ha valaki gyerekekkel és állatokkal sexel vagy azoknak tartják magukat.

2021. jún. 30. 13:12
 97/191 A kérdező kommentje:
Szóval marhaság az egész
2021. jún. 30. 13:19
 98/191 A kérdező kommentje:

94. Itt egy pedofil véleménye erről egyenest az Édenkert oldalról: "Amikor egy pedofil szexuális kapcsolatot alakít ki szeretetből, vagy csak sima vonzalomból, de erőszakmentesen egy gyerekkel, amit aztán később a gyerek felfogva úgy látja, helytelen volt és ocsmány: azt hívom én társadalmi erőszaknak. Nem mi erőszakoljuk meg a gyereket, hanem a társadalom erőszakolja meg. A baj ott van, hogy a társadalmat nem változtathatjuk meg és emiatt fog a kislány szenvedni. Ha egy lakatlan szigeten élnék a kis angyalkámmal az más lenne, de sajnos nem így van. A társadalom miatt fog szenvedni a kislány, de pont ezért nem szabad túllépni egy határt. Sajnos. Persze, ha ügyes vagy és megtudod vele értetni azt, hogy a szex nem bün és a társadalomban van a hiba, akkor az mindent megváltoztat, csak hát nem biztos hogy ez könnyű"

Forrás: [link]

2021. jún. 30. 13:28
 99/191 anonim ***** válasza:
100%

Nem a társadalom miatt szeved a megrontott gyerek, ez egy önámítás. Ha lakatlan szigeten laknának kettesben akkor is károsodna az a gyerek attól hogy idejekorán van benne akárcsak egy plátói kapcsolatban. Egy gyereket bűn felnőtt szerepbe kényszeríteni lelkileg is, testileg is.

Mert neki az a dolga hogy gyerek legyen.

2021. jún. 30. 13:32
 100/191 A kérdező kommentje:
Nem is állítottam hogy egyet értek vele de ha a gender baromságot benyalták az emberek ennek is el fog jönni az ideje és majd akkor is miket normalitás pártján állókat fognak nézni gonosznak
2021. jún. 30. 13:33
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!