Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/191 A kérdező kommentje:

Érdemes több forrásból tályékozódni. Akkor tudnád, hogy Egyre több transznemű bánja meg hogy német váltott és vannak rajtam kívül is akik másképp gondolkodnak nem én találtam ki a sok marhaságot:

[link]

2021. jún. 29. 13:37
 52/191 anonim ***** válasza:
83%
#51 ettől még a többség nem bánja meg, és teljesen boldog az új testében. kivételek mindig vannak
2021. jún. 29. 13:40
 53/191 anonim ***** válasza:
0%
Ja, csak túl sok az ilyen kivétel. Azért nem tűnik fel, mert a média nem ezt pumpálja.
2021. jún. 29. 13:42
 54/191 A kérdező kommentje:
Van róla valami felmérés hogy a többség boldog így? Olyan felmérésre gondolok, amit nem az LMBTQ készített...
2021. jún. 29. 13:42
 55/191 anonim ***** válasza:
0%
54 ha van is, tuti jól eldugták.
2021. jún. 29. 13:44
 56/191 anonim ***** válasza:
74%

OK, ez lehet hogy tényleg így van. Bár csodálkozom, mert gondolom nem olyan egyszerű művelet, de sok mást is meg tud bánni az ember amit nagyon akart pl. házasság, gyerekvállalás.

De akkor mit kéne tenni? Mert 1. Nem mindenki bánja meg

2. aki meg is bánja későb az is valamiért nagyon akarta akkor amikor döntött

2021. jún. 29. 13:46
 57/191 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell 20 éves kora előtt valakinek marhaságot csinálni, és akkor nincs mit megbánni. Ennyi. Akinek a szülője beleegyezik, hogy egy fiatalabb, mint 18 éves gyerek nemváltó műtétre menjen, az nem támogató, hanem pusztán idióta.
2021. jún. 29. 13:47
 58/191 anonim ***** válasza:
75%

" [link]

eszerint 8% az USÁban visszatért a születési neméhez, a felmérés előtt valamikor (tehát ez nem éves adat)

[link]

ez egy svéd tanulmány, eszerint 2,2% bánta meg (arról nincs adat, hányan csinálták vissza)

akérhogy is nézem, 92% feletti az elégedett transzok aránya mindkét országban. sz én könyvemben ez többség

2021. jún. 29. 13:52
 59/191 anonim ***** válasza:
70%
ne volt amúgy eldugva ez a két tanulmány, googlevel pár perc alatt megtaláltam
2021. jún. 29. 13:53
 60/191 anonim ***** válasza:
25%
(az első linket valamiért idézőjelbe tettem, bocsi. az idézőjel nélkül másoljátok ki)
2021. jún. 29. 13:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!