Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
Érdemes több forrásból tályékozódni. Akkor tudnád, hogy Egyre több transznemű bánja meg hogy német váltott és vannak rajtam kívül is akik másképp gondolkodnak nem én találtam ki a sok marhaságot:
OK, ez lehet hogy tényleg így van. Bár csodálkozom, mert gondolom nem olyan egyszerű művelet, de sok mást is meg tud bánni az ember amit nagyon akart pl. házasság, gyerekvállalás.
De akkor mit kéne tenni? Mert 1. Nem mindenki bánja meg
2. aki meg is bánja későb az is valamiért nagyon akarta akkor amikor döntött
" [link]
eszerint 8% az USÁban visszatért a születési neméhez, a felmérés előtt valamikor (tehát ez nem éves adat)
ez egy svéd tanulmány, eszerint 2,2% bánta meg (arról nincs adat, hányan csinálták vissza)
akérhogy is nézem, 92% feletti az elégedett transzok aránya mindkét országban. sz én könyvemben ez többség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!