Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
"balkezesség, mint a kultúra része?? a barna haj is a kultúra része? amúgy mégiscsak elutasítod őket, amilyen stílusban beszélsz róluk. elég undorító vagy"
20as, igen, a barna haj is, az egy természetes mutáció. A balkezesség meg egy preferencia. Amúgy a rovásírást nézd meg... igen csak sok balkezes van nálunk.
Szégyeld magad hogy egy ilyen bandát a balkezesekhez és a barnahajúakkal egyáltalán összefüggésbe hozol. Beteg vagy.
"Szégyeld magad hogy egy ilyen bandát a balkezesekhez és a barnahajúakkal egyáltalán összefüggésbe hozol."
ezekkel és a homoszexualitással, transzneműséggel is születnek az emberek. ja vagy te azt hiszed hogy a "propaganda" termékei? akkor nincs miről beszélnünk
"ezekkel és a homoszexualitással, transzneműséggel is születnek az emberek. ja vagy te azt hiszed hogy a "propaganda" termékei? akkor nincs miről beszélnünk"
A homoszex az stim, azzal nincs is bajom. A transz egy mentális betegség, ez nem kérdés, még ti is "gender diszfóriának" hívjátok.
És nem az a gond hogy vannak, hanem hogy ezt NORMÁLISNAK akarják beállítani. De ha oly bugyuta vagy h eut nem fogod fel, kár a szavazati jogodért.
Lenne miről beszélni, csak elfogyott az érved, így inkább megfutamodsz. Gyáva és buta vagy.
"A transz egy mentális betegség, ez nem kérdés, még ti is "gender diszfóriának" hívjátok."
igen, és a nemváltás a gyógymódja. egy transz ember jó eséllyel már kigyógyult a diszfóriából. tehát onnantól "normális". van még kérdésed?
"Lenne miről beszélni, csak elfogyott az érved, így inkább megfutamodsz. Gyáva és buta vagy."
hajnali fél2 volt mikor a tegnapi utolsó válaszomat írtam, bocsi hogy néha aludni is akarok...
Kérdező, emiatt egyáltalán nem vagy gonosz vagy rossz ember. Ez a te véleményed, a te érzéseid amihez teljes mértékben jogod van.
Akkor lennél "gonosz", ha ezt az érzést kivetítenéd rájuk, például valakit folyton emiatt piszkálnál, zaklatnál, nyilvánosan kigúnyolnál, lejáratnál, vagy ne adj Isten fizikailag bántalmaznál.
Eleve ott a gond (és nem veled kérdező, hanem ezzel a felfogással), hogy oké, nevezzük a transzneműséget egy zavarnak, egy mentális betegségnek, de akkor kérdem én... Egy beteg emberre miért undorral nézünk? Ha valaki mondjuk másképp csonkítja magát, vagdosással, éheztetéssel, vagy csak kielégítik őt az ilyen dolgok, akkor azokat az embereket általában megsajnáljuk, elborzadunk tőlük. De csak vegyünk egy egyszerű elmebeteget. Az ember ránéz, és ha van benne egy cseppnyi jóérzés, akkor összeszorul a szíve. Na most a transzokat is elmebetegnek nevezzük, de érdekes, őket az emberek nagy része utálja. Az a baj a világ felfogásával, hogy nem képes különbséget tenni az ember tulajdonsága és viselkedése között. Miért nem? Mert hajlamosak vagyunk a véleményünket az előítéletekre építeni, és senki érintettől nem merjük megkérdezni, hogy mi a helyzet. Nem igaz, hogy nem akarjuk, mert látszik, hogy érdekel minket a téma. Máskülönben ezt senki nem olvasná.
Kérdező, nem vagy gonosz ember. Beleszülettél egy rendszerbe, ami bizonyos dolgokat normálisnak gondol, bizonyos dolgokat meg nem. Ez neked is így megfelel. Hogy ez a kérdés megfogalmazódott a fejedben, azt jelenti, hogy látod azokat a dolgokat, amik a rendszeren kívül vannak. Innentől kezdve neked kell eldönteni, hogy mi az, amit te normálisnak gondolsz, és kiállni mellette. Szerintem rendben van az, hogy te a transzneműséget egy zavarnak látod, nem is kell az ellenkezőjéről meggyőznie téged senkinek, de azt javaslom neked, hogy még mielőtt állást foglalsz, nézz utána alaposan a dolgoknak. Azt biztosan tudod, hogy te miért undorodsz a transzoktól, de vajon azt is érted, hogy másnak ez miért nem egy betegség, hanem ő maga, a személye, hogy nem minden transz ugyanolyan? Ha tényleg szeretnéd tudni, hogy valóban gonosz embernek számítasz-e a véleményed miatt, javaslom, kutakodj sokat ebben a témában. Remélem, segíthettem! c:
Angliaban volt egy csaj aki beperelte az allamot amiert nem akadalyoztak meg a nemvalto muteteben amikor meg 18 alatt volt. Most nem lehet gyerek stb.. uh. szivas neki.
Ez az lmbeteku iranyitja a torvenyhozast nyugaton sajnos, es mindenfele ellenszel nelkul mennek elore. Legalabb tuntetnenek ellene d e meg az se.
#29: Jól van már azért ne az ilyen szélsőséges esetekből induljunk ki. Sok hülyeség történik a világon, van aki például beperelte a szomszédját mert túl sokszor vett levegőt és emiatt állítása szerint rossz minőségű lett a levegő.
Véleményem szerint a megoldás valahol középen lenne. Tapasztalatom szerint a melegek nagy része egyébként visszafogott, őket viszont nem is vesszük észre, ezért általánosítunk. Jobb lenne békében élni szerintem mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!