Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
"ahogyan semmi nem támasztja alá azt a hipotézist, mely szerint a nemi identitás az emberi lények belső, fix tulajdonsága, ami független a biológiai nemtől - tehát, hogy az adott személy lehet egy 'női testben élő férfi', vagy 'férfi testben élő nő."
kár hogy tévedsz: [link]
Bocs ha volt már, de hátha nem:
Kérdező, szerinted jobb lenne ha az az ember aki műtéttel érzi magát önmagának, egy életen át tettetne?
Mit szólnál ha ilyen emberrel hazasodnál össze aki kötelességtudón megmarad annak aminek született, de soha nem tudod őt boldoggá tenni?
"Kérdező, szerinted jobb lenne ha az az ember aki műtéttel érzi magát önmagának, egy életen át tettetne?"
Rengeteg ember volt aki így érezte aztán megbánták de sokszor már visszafordíthatatlan károkat okoztak magukban.
"Hetero emberek általában véve sosem fognak ezekkel egyágya bújni"
Általában sok minden lehet, de a transz nők körében egy külön kifejezés (chaser) van a heteroszexuális, cisznemű férfiakra, akik egy kicsit nagyon is szívesen bújnak velük ágyba. A transz nőket is érinti az általában nőket sújtó szexizmus, ahol egyesek lenézik, mások fetisizálják, tárgyiasítják őket. Olykor egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!