Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.2021. jún. 27. 22:38
11/191 anonim válasza:
ha neked nem tetszik az "öncsonkítás" akkor te ne csináld. más testéhez semmi közöd
12/191 anonim válasza:
Nem vagy gonosz. De ha e miatt a fidesz re szavazol egy csomó tolvajt és gonosz embert támogatsz aki mindenkit meg lop engem téged.
Ha az kell a fidesz bukásához, hogy egy marék embert megcsonkítja magát ön számából, ám legyen engem nem érdekelnek hisz az ő testük.
De a tolvajok az én pénzemet lopják na az már az én dolgom.
13/191 anonim válasza:
"más testéhez semmi közöd"
Mi örülnénk a legjobban ha semmi közünk nem lenne hozzá. Csak sajnos hónapok óta a képünkbe van tolva másnak a "teste", nemi identitása, akár akarjuk akár nem.
14/191 anonim válasza:
#13 az ő képükbe meg a hetero "identitás" van tolva 24/7ben, akár akarják akár nem. mi mindig látszunk, ők alig. szerintem ideje nekik is látszódni.
15/191 anonim válasza:
#15 Mivel az emberek 90%-a heteró és az a normális? Nehogy már a többség alkalmazkodjon.
16/191 anonim válasza:
#15 hát ha neked megterhelő hogy emberszámba vedd őket, akkor sajnállak. összvissz ennyi "alkalmazkodást" szeretnének. hogy ne utasítsák el őket azért, mert nem a "megfelelő" nemet szeretik. vagy mert nem a "megfelelő" módon néznek ki. régen a balkezeseket is üldözték, majd átnevelték (amivel komoly mentális bajokat okoztak), most meg el vannak fogadva, senkinek semmi baja egy balkezes emberrel. ugyanezt szeretnék az LGBTQ+ emberek is.
17/191 anonim válasza:
#16 Én nem utasítom el őket, nem érdekelnek, csak annyit akarunk hogy ne tolják a képünkbe magukat 0-24. Minden második hír valami LMBTQ-s hülyeség, görgess végig bármilyen híroldalt. De úgy látszik neked nehéz felfogni ezt.
18/191 anonim válasza:
#17 neked meg úgy tűnik azt nehéz felfogni, hogy ez addig fog menni, míg a népesség elég nagy hányada elfogadja őket (critical mass yknow). amúgy pride month van még pár napig, ha nem tudnád, ezért (is) van ennyi hír most. karácsonykor majd azért fogsz elégedetlenkedni mert mindenhonnan a karácsony ömlik rád?
19/191 anonim válasza:
18, csak az a különbség, hogy ez egyik a kultúránk része, a másik meg egy rakás aberált akivel eddig senki nem foglalkozott, de most azt várják hogy tapsikoljunk hogy milyen "bátrak" hogy egy rakat pénzért agyon hormonozzák magukat és lecsapatják a farkukat.
20/191 anonim válasza:
#19 a balkezesség, mint a kultúra része?? a barna haj is a kultúra része? amúgy mégiscsak elutasítod őket, amilyen stílusban beszélsz róluk. elég undorító vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!