Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?
#34 magad nevében beszélj, én soha semmilyen undort vagy ellenszenvet nem éreztem irántuk (meg úgy általában egy csoport iránt se), pedig tök normál hetero családban nőttem fel, sose volt igazán téma a másság elfogadása (inkább ilyen kimondatlan alap dolog volt). és hetero lettem én is.
"Egyesek nagyon elfogultak abban, hogy a természetes, biológiai nemeket meg lehet változtatni de ez nincs így."
senkinek sincsenek illúziói, se a műtét se a hormonterápia nem változtatja meg a kromoszómáidat. de a külső jelleget lehet változtatni.
"magad nevében beszélj, én soha semmilyen undort vagy ellenszenvet nem éreztem irántuk"
Ahogyan mondtam mindenki másképp éli meg. Van aki letagadja, van aki elfogadja. Ez kölcsönösen működik, megfigyelhető hasonló ellenszenv a homoszexuálisoknál is például amikor a heterok csókolóznak.
"de a külső jelleget lehet változtatni."
Ha a külső jeleget meg lehetne változtatni akkor most nem tartanánk itt.
"Ahogyan mondtam mindenki másképp éli meg. Van aki letagadja, van aki elfogadja."
persze nyilván jobban tudod mit éreznek (vagy mit nem) mások
"Ha a külső jeleget meg lehetne változtatni akkor most nem tartanánk itt."
??? plasztikai műtétek léteznek, nem tudtad? hol tartunk? nem értem miről beszélsz
"Ha a külső jeleget meg lehetne változtatni akkor most nem tartanánk itt."
Hol? Vannak Magyarországon is átműtetett transzok. Valamikor ezt még lehetett. De nem csak erről van szó. Ha szeretnéd, bárhogy megváltoztathatod manapság a külsődet (műtét, plasztika, tetoválás, hajfestés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!