Magyarországon egy átlagos, cisz, utca embere mennyit tud szerintetek a transzneműségről? Mi a véleményük például egy pénisszel rendelkező transz nőről?
Én eddig azt sem tudtam, hogy mi az a cisznemű. Most néztem meg.
Amúgy nem érdekli ez az embereket Magyarországon, sőt, inkább megvetik.
Én szabadabban gondolkodom, mint egy átlagmagyar, de engem sem tud különösebben izgatni a dolog.
Felismer egy MtF transzszexuális nőt, és egy nyilvánvalóan transz* feminin személyt. Őket összemossa a melegekkel, és férfiként bánik velük (ld. homofóbia a magyar társadalomban). MtF transzszexuális esetén nem érdekli, hogy pre-op ill. post-op az illető, csak az, hogy mennyire hiteles. Egy hiteles transzszexuális személyt a magyar átlagember képes a választott neme szerint kezelni (KIV: pre-op transzszexuális személy esete a cisznemű, heteroszexuális párjával. ill. pre-op transzszexuális nők és cisznemű leszbikus nők konfliktusai.)
Tudja, hogy mi az SRS (nemi szervi helyreállító műtét), ám azt hiszi, hogy az a fizikai nemváltás teljes folyamata.
Az átlagos ciszhet nem tudja, hogy egyáltalán léteznek FtM transzszexuálisok, ill. transz* maszkulin személyek.
Szerintem,ha valaki transznemű az operáltassa át magát.
Nagyon groteszk,a pénisszel rendelkező "nő"
Mondjuk, én nem igazán tudok egy transzneműt,ha nőnek érzi magát nőnek kezelni.
Mivel nem nők teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!