Miért nem Matolcsy fizetése van összehasonlításként ezen az ábrán? Miért az átlagos magyar fizetés? Úgy kicsit előbb összejönne az a 78 millió.
Szerintem nem pontos a diagram, mert egyrészt ha a végén úgyis munkában adja vissza azt a 78 milliót, akkor átlagos keresethez is kellene (szerintem) hasonlítani.
De ez még a kisebbik gondom, a nagyobbik az, hogy ha meg befogadjuk a menekülteket, akkor meg mi kapunk külön támogatást rájuk, ami fedezi az ellátásukat.
Nem mondom azt, hogy nem igaz az ábra, de....a szürkének van 50 árnyalata, de csak a feketét mutatják meg neked. Gondolom nem kell magyaráznom, hogy mire akarok kilyukadni.
"Szerintem nem pontos a diagram, mert egyrészt ha a végén úgyis munkában adja vissza azt a 78 milliót, akkor átlagos keresethez is kellene (szerintem) hasonlítani. "
Ezt inkább visszavonnám, mert hülyeséget írtam...
Max. annyival lehetne cserélni, hogy az alacsony támogatások meg a kormány számlájára írandók, de az is egy kicsit más kategória.
"Hát mert Matolcsicska megmondta, hogy 47 ezer forintból itt remekül meg lehet élni."
mikor is mondta? ja hogy soha
és az aki mondta, sem ezt mondta :)
nembaj... azért remélem valahol érzitek, hogy hazudnotok kell az igazatokért, és ez annyira nincs rendben
"nembaj... azért remélem valahol érzitek, hogy hazudnotok kell az igazatokért, és ez annyira nincs rendben"
Lehet, hogy van némi ferdítés néhány Fidesz ellenes mondataiban, de lássuk be a Fidesz meg 10ből 9-szer hazudik. És ez sokkal zavaróbb, főként, hogy ők kormányoznak.
# 5
Hát ezen akadtam ki én is. Migránsoznak ezerrel, de azt már nem tartják cikinek, hogy ennyi itt az átlagkereset, sőt, ábrát készítenek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!