Ti nem tartjátok nevetségesnek, hogy olyanok akarnak papolni az abortuszról, akik azt sem tudják milyen egy átlagos ember élete?
Aki a közszférában keres kiemelkedően,tehát az adófizetőktől kapja a fizuját az ne nagyon akarja már osztani az észt a felelős gyerekvállalásról vagy az abortuszról,azoknak akik a versenyszférában dolgoznak,vagy keveset keresnek.
Azt sem tudják mi az élet.
Könnyű úgy vállalni 4-5 gyereket,ha tudod,hogy úgy is jön a lé minden hónapban...
Nekem ez a véleményem.
Attól még hogy egy gyereknevelés pénzbe kerül, még nem tekinthetünk el attól, hogy az abortusz egy emberi élet kioltása.
Én is szegény körülmények között nőttem fel a testvéreimmel, mégsem merült fel a szüleimben, hogy emiatt megöljék bármelyikünket is.
Én sok szomorú sorsot láttam,ahol az illetőnek jobb lett volna,ha meg sem születik.
Egy lelki nyomorult lett,mert rossz környezetben nőtt fel.
Több ilyen ismerősöm is volt,akik fiatalon haltak meg,mert nem tudták feldolgozni a gyerekkori sérelmeket.
Mégis milyen élet az olyan?Semmilyen...
Persze ezt a budai villákból nehéz megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!