Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/191 anonim ***** válasza:
38%

"Élettársi kapcsolatra joguk van"

ami ugye nem házasság

"és gyereket is örökbe tudnak fogadni"

az új törvénymódosításról nem hallottál? [link]

"Nem ebben a korban és nem így kellene"

milyen korban? és "így" miért ne? hogy van az az "így"?

2021. jún. 30. 18:16
 112/191 anonim ***** válasza:
59%
Persze, fogadhatnak örökbe gyereket. Ja, hogy mennyi az esélye annak, hogy ha jutna is egy melegnek gyerek, akkor nem magyaráznák meg valamivel, hogy miért nem fodaghat örökbe? :) kisebb a nullánál.
2021. jún. 30. 18:28
 113/191 A kérdező kommentje:

"ami ugye nem házasság"

Nem, mivel a házasság férfi és nő kapcsolata.

"az új törvénymódosításról nem hallottál?"

Szó sincs benne arról, hogy nem fogadhatnak örökbe gyereket

[link]

"milyen korban? és "így" miért ne? hogy van az az "így"?"

Cikkben elolvasható benne van a példa rá!

2021. jún. 30. 18:48
 114/191 A kérdező kommentje:

Ebben a cikkben:

[link]

2021. jún. 30. 18:48
 115/191 anonim ***** válasza:
84%

"Nem, mivel a házasság férfi és nő kapcsolata."

Na látod, ez máris kevesebb jog.

"Szó sincs benne arról, hogy nem fogadhatnak örökbe gyereket"

Ne légy ilyen naiv! Akkor szerinted mi értelme volt a törvénymódosításnak az örökbefogadásra nézve? Akkor miért nem maradhatott volna úgy, ahogy volt? Azért, mert így szerették volna elérni, hogy kevesebb esélye legyen egy meleg párnak örökbe fogadni. Az sem számított, hogy ezzel az egyedüláló örökbefogadókat is magukkal rántják.

"Cikkben elolvasható benne van a példa rá!"

Szóval te se tudod, csak osztod az észt...

2021. jún. 30. 20:34
 116/191 A kérdező kommentje:

"Na látod, ez máris kevesebb jog."

Miért lenne kevesebb jog?

"Ne légy ilyen naiv! Akkor szerinted mi értelme volt a törvénymódosításnak az örökbefogadásra nézve? Akkor miért nem maradhatott volna úgy, ahogy volt?"

Azért hogy az örökbefogadás biztonságosabb és gyorsabb legyen.

"Szóval te se tudod, csak osztod az észt..."

Játszod a hülyegyerket.

2021. jún. 30. 20:37
 117/191 anonim ***** válasza:
83%
nem értem miért baj 6 éveseknek tudni arról, hogy nem oké ha egy felnőtt hozzájuk ér úgy ahogy nem kéne. ugyanis ha nem olvastad volna, erre is tanítják őket, hogy mi oké és mi nem. lehet meglep téged, de a gyerekek nem hülyék, és lehet beszélni velük ilyen témákról is.
2021. jún. 30. 21:16
 118/191 anonim ***** válasza:
78%

"Azért hogy az örökbefogadás biztonságosabb és gyorsabb legyen."

És mégis mitől lett az? Attól még ugyanannyian állnak sorba gyerekért, és így sem tudod, hogy az most mennyire biztonságos.

2021. jún. 30. 22:57
 119/191 anonim ***** válasza:
78%

"Játszod a hülyegyereket."

Én legalább meg tudom magyarázni, ha állítok valamit.

2021. jún. 30. 23:01
 120/191 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, nem értem a problémádat. A kérdés az volt, hogy gonosz ember vagy-e ha így gondolod. Többen is elmondták, hogy nem vagy az és mindenki tiszteletben tartja a véleményedet. De téged mintha nem is érdekelne a válasz, helyette inkább elkezdtél feszültséget generálni és mindenféle dolgokat feldobni, amelyek számodra problémát jelentenek.
2021. júl. 1. 09:03
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!