Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én szerintem a transzneműsé...

Ha én szerintem a transzneműség nemi identitás zavar és undorítónak találom azt az öncsonkítást amit sokan nemváltó műtéteknek neveznek de semmi köze nincs hozzá, akkor én "gonosz" ember vagyok?

Figyelt kérdés
Transzneműek- fogalmazzunk őszítntén - az emberek többségében undort váltanak ki. Ezt nem lehet holmi politikával és propagandával orvosolni mivel az kontraproduktív és még csak a tünetek kezelésére sem alkalmas főleg ha a nyugati radikális formát vesszük. Heteroszexuális emberek nagyrésze sosem fog lefeküdni egy átoperált vagy elfogadott némi identitás zavarban szenvedő emberrel. Nem gondolom hogy az emberek többsége fog alkalmazkodni a manapság "felkarolt" kisebbségekhez.

2021. jún. 27. 22:38
 171/191 anonim ***** válasza:
13%
168. Nem befolyásolja? Akkor azokat a statisztikákat, amik abban a cikkben voltak, amit ide belinkeltél, szerinted mi alapján állították össze? A transzneműek véleménye, érzései alapján, nem? 🤨
2021. júl. 3. 11:30
 172/191 A kérdező kommentje:

171.

Azokat a statisztikákat amiket belinkeltem a transzneműek érzései alapján állították össze aztán helyre is igazították.

2021. júl. 3. 11:36
 173/191 anonim ***** válasza:
34%
172. Na hát akkor, Niki is elmondta, hogy hogyan érez, szóval befolyásolja a tudományt.
2021. júl. 3. 11:50
 174/191 A kérdező kommentje:
Be kell hogy ismerjem a New Age politikai mozgalmak és közösségek kiválóan hatottak az emberek érzelmeire. Kisebbségek mögé bújnak így érinthetetlenek az antiszemitizmus már elbújhat a homofóbia mellet. Nem csoda hogy egész kormányok állnak be emögé mivel így érinthetetlenek lesznek viszont ez az állapot nem tartható fent sokáig mert egy idő után kontraproduktív lesz. Homofóbia vádja miatt embereket rúgnak ki Nyugat Európában, szülői beleegyezés és minden pszichológiai terápia nélkül varatnak át gyerekeket mert az LMBTQ lobbit ezt is kiharcolta. Talán az agresszív propaganda nélkül ez a kérdés sem születhetett volna meg és talán ezért is kontraproduktív hogy az érzelmeimre próbáltok hatni a tudomány semmibevételével.
2021. júl. 3. 11:52
 175/191 anonim ***** válasza:
24%
#162 mondom fogalmad sincs se a sci hubról se a tudományos publikációk világáról. a kuatók nem vesztenek semmit azzal hogy az emberek ingyen hozzájutnak a cikkeikhez. akik veszítenek, az a publikáló lapok, akik amúgy egy forintot se fizetnek a tudósoknak. sőt, még nekik kell fizetni, hogy publikálhassanak. rengeteg tudós támogatja a sci hubot, mert a lapok (elsevier pl) teljesen feleslegesen gombolnak le nagyon nagy pénzeket egyetemekről és magánemberekről. a tudásnak ingyenesnek kéne lennie, a tudósok se azért publikálnak, hogy csak az lássa aki elég gazdag.
2021. júl. 3. 12:50
 176/191 anonim ***** válasza:
58%

"Talán az agresszív propaganda nélkül ez a kérdés sem születhetett volna meg"

és talán még mindig üldöznénk ezeket az embereket. jaj de jó lenne...

2021. júl. 3. 12:52
 177/191 A kérdező kommentje:

167.

Még mindig üldözik ezeket az embereket és erre nincsennek jó hatással a leírtak.

2021. júl. 3. 12:57
 178/191 A kérdező kommentje:
176.
2021. júl. 3. 13:00
 179/191 anonim ***** válasza:
26%
#177 akkor mondjuk kezdd azzal, hogy TE nem üldözöd őket. máris tettél az ügy érdekében, gratulálok!
2021. júl. 3. 13:00
 180/191 A kérdező kommentje:

179.

Nem üldöztem őket, legtöbbet akkor lehetne tenni értük ha befejeznék az LMBTQ propagálását vagy egy kicsit vissza vennének.

2021. júl. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!