Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
451/516 anonim válasza:
Kozep nemet-o. ban meg Svajcban mar a 27 fok is "nyar" lehet menni a vizbe es izzadnak mar verig. Ide jonnenek szerintem komolyan egeszsegugyi problemaik lennenek.
452/516 anonim válasza:
451 Azoknak is vannak a hőségtől eü problémáik, akik mindig is itt éltek. Teljesen más az, mint amikor pl. egy afrikai, vagy indiai ember lazán viseli, hiszen mindig is olyan hőmérsékleten éltek nagyon sok generációra visszamenőleg. Ha jártál olyan helyen az országban, ahol afrikai migránsokkal találkozhattál, hát 25 fokban pulóverekben, 20fokban meg már nagykabátban voltak, mert nekik ez már kevés. Egy alaszkai, vagy orosz ember téged nézhetne le, mert Te meg ott nem élnél túl egy telet sem...
455/516 anonim válasza:
kiakadt a komment szamlalo 46 -ot ir pedig mar 454 komment van akkora a hoseg.
456/516 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ez a hőmérséklet már nem a rinyálás kategória. :( Kibírhatatlan!!
Remélem a nagy hőségimádók, akik beszólogattak itt nekünk, kiélvezik és nem a klíma mellett ülnek non stop...
júl. 16. 10:36
457/516 anonim válasza:
Már csak pár nap, kitartás! Nálunk ma 37 fok van, de holnaptól már "csak" 32 körül lesz, néha zivatarokkal. Talán országosan is ez lesz a trend, szóval ne add fel, már nem kell sokat szenvedni! :o)
458/516 anonim válasza:
Elvileg ma van a legmelegebb nap és jön az enyhülés. Az éjszaka konkrétan elviselhetetlen volt. Tárva nyitott ablakokon nem jött be levegő és a legkisebb mozdulatra levert a víz.
459/516 anonim válasza:
Nem akarom a kedveteket szegni, de ne számítsatok nagy lehűlésre. Lajhár mód fog lejjebb kúszni a hőmérséklet, ahogy kúszik vissza délebbre a meleg, kb. 3-4 fokos hűlés lesz. (zivatarok némileg rövidebb időre jobban leviszik itt-ott) Aztán szépen jön is vissza a dögvész, és tényleg nem látszik a vége, simán lehet, hogy augusztusig ez megy, aztán kérdéses. Ez már gusztustalan.
Én tudom, hogy nem a hőségimádók tehetnek róla, de azért kipakolnám őket csak 1 teljes napra fizikai munkát végezni, aztán meglátjuk mennyire szeretik.
460/516 anonim válasza:
Most már engem is megizzasztott az idő, pár fokkal kevesebbet én se bánnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!