Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
511/516 A kérdező kommentje:
Ide hozzánk holnapra még 30 fokot mutat, viszont keddtől húszat, és egész nagy esőket. Hogy mi fog megvalósulni ebből, azt nem tudom. De úgy tűnik beköszönt az ősz.
szept. 8. 20:17
512/516 anonim válasza:
Nem. nem koszont be. Meg 1 nagy hoseg lesz, valoszinusege kicsi am. De az osz kozel nem koszont be. Tavaly is ez volt vagy elotte, szeptemberben 36 fok, ami igazabol tudjuk mennyi.
Idokepnek ne higyjetek 5 napnal tovabb, se 4. 3 napra tud valamennyire pontosan elorejelezni. De meg neha arra sem, de 3 nap az sokszor bejon. 2. nap az 90%.
513/516 A kérdező kommentje:
#512: Menj már innen most már. Meguntam a hülye írásaid. A többieknek szántam a mondandóm.
szept. 8. 20:33
514/516 anonim válasza:
annak irok akinek akarok valaki fogadja valaki nem
515/516 anonim válasza:
Nálunk holnaptól 23-25 fokok lesznek. Nagyon bízom benne, hogy így is lesz, most is ver a víz, közben néha hideg jön be, nem is értem. Biztos páratartalom-dolog. :o)
516/516 anonim válasza:
Borzasztó amúgy, nálunk mindenütt világosbarna a fű, ilyen még sosem volt, kiégett minden. Ez volt az eddigi legrosszabb nyár, mint a sivatagban olyan minden, eső nem nagyon volt, csak a forróság. Nem csodálom, hogy a termények jó része is odaveszett, képzelhetjük, milyen drágaság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!