Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
461/516 anonim válasza:
Egyebkent rofogni fog mindenki, de aki irta, hogy nem mozog a levego vagy valami ilyesmi, a melegben mozognak a reszecskek a leginkabb ;))) ugy omlik a levego mint a niagara, csak a meleg.. A szel az mas, az egy plusz loket energiaval mozgatoereje dominoszeruen. Beraksz mikibe egy pohar vizet 1 perc mulva maxon bugyog pl. Omlik a levego
462/516 A kérdező kommentje:
Megváltás, hogy enyhült egy kicsit a meleg.
Jelenleg 21 fok. Nyitott ablaknál tudok végre aludni.
Napközben 31 fok volt, már ez is jobb, mint a 38.
júl. 19. 22:58
463/516 anonim válasza:
462 Igen, egészen jó volt ez már nálunk is. Tegnap este a kanapéról átcuccoltam a hálóba, remélem tartósan, mert azért így sokkal kényelmesebb. Bár fázni így sem fáztam, hiszen még mindig több, mint 25 fok volt bent, de azért mégsem közel 30, mint hét elején.
464/516 anonim válasza:
Itt is 25 fok van hála Istennek, reggel 4 (vagy 6? félálomban néztem) óta esik az eső. Szép nyugodtan, nem csapkod, nincs szél sem, így az ablakok nyitva vannak, de nem esik be, csak jön a friss levegő. És persze borult égbolt van, nincs napfény, csak felhő mindenütt. Imádom! :D
465/516 A kérdező kommentje:
Áh de irigyellek. :D Élvezd ki! Nálunk már 27 fok, hatalmas napsütés. Ide nem mutat esőt. :(
júl. 20. 10:18
466/516 anonim válasza:
Köszi, meglesz. A héten minden nap izzadtam, ragadtam, 2 hülye darázs állandóan bejött és zúgott, utáltam azt az időt. Tegnap este is borzalmas volt, szinte egész nap ment a venti. Ha rajtam múlna, sosem térne vissza az elmúlt 2 hét időjárása.
467/516 anonim válasza:
Gyerekek, ez a "kellemes" ido, most jo, de lemerem fogadni, idojarast sem nezve, 3 - 5 napon belul visszajon a parazs ami felett szalonnat kell sutni.
468/516 anonim válasza:
Nálunk már visszajött, 29 fok van, a venti is megy. :o(
469/516 anonim válasza:
467 Egyelőre a modellek alapján nem látszik extrém meleg. Úgy tűnik pár nap "átlag alatti" hőmérsékletű -30 fok alatti- napot fog pár nap 30-34 közötti követni, majd ismét pár nap 30 alatti. Nyilván, minél távolabb nézzük, annál bizonytalanabb, de ezzel ki tudnék egyezni, hiszen jelenleg az év legmelegebb időszakában vagyunk (júli közepétől aug. közepéig). Na de július elsején is pontosan úgy nézett ki, hogy ez lesz a felállás, semmi extrém hőhullám, aztán történt valami váratlan, és jött a dögvész a semmiből 2 hétre. Nagyjából ezért gondolhatja az ember azt, hogy valamit belematatnak az időjárásba...
470/516 anonim válasza:
469
Igen a modellek a divat piros szonyegen szoktak mutogatni magukat. Viszont az idojarast elorejelzo eszkozoket szeretik ugy feltuntetni, hogy "36" vagy "38" fok, kozben joval magasabb. Napon a kocsira kell rakni a gulyaslevest es 5 perc alatt eheted forron. A tukortojas odaeg. Es lehet hust is sutni forgatva a napon levo 48 fokban. Sokszor elirjak a 4-et a 3-masra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!