Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
481/516 anonim válasza:
vissza fog terni a satan ne feljetek, augusztus - szeptemberben meszarlas lesz
483/516 anonim válasza:
Hogyne térne, tudjuk jól, hogy évek óta minimum szeptember közepéig, sőt néha végéig is kitart ez a retek. Engem még mindig a szárazság aggaszt leginkább, nem emlékszem olyanra, hogy 7 hétig semmi eső ne esett volna a környékünkön. Ráadásul a hosszútávú előrejelzések alapján megint úgy néz ki, hogy átlaghőmérséklet feletti (30 fokos vagy kicsivel afeletti) lesz a szeptember, legalábbis az első fele, és száraz. Borzalmas. Nem tudom szépíteni már rühellem ezt a tetves évszakot, úgy ahogy van.
484/516 anonim válasza:
Rémes,tegnap este 9-kor (!) 30 fok (!) volt. És még előnye sincs már a nyárnak, régebben legalább voltak finom gyümölcsök, ma már csak ezeket az import vízízű szemeteket lehet többnyire kapni. Szomorú nagyon.
485/516 anonim válasza:
izzadok, de nem zavar, ennel joval melegebb kozegben nottem fel egy ideig. itthon igaz cask legkondi meg minden nelkul egy radiatorral ami nem mukodott es nem akartak kikapcsolni. volt vagy 40 - 50 fok.. ez nekem csak izzadas de nyomornak nem mondanam. de at tudom erezni masok helyzetet.
486/516 anonim válasza:
en meg mindig azt mondom szloveniaba kell koltozni, tengerparty, tudsz sielni, nincs ilyen tukortojas meleg hanem -3 - 5 fokkal kevesebb.
487/516 anonim válasza:
Jah olyan kicseszett meleg van este is h inkább nem megyek a Rise Against koncira 😅 jó hogy nem vettem előre jegyet
488/516 anonim válasza:
487 Én mindig is utáltam a nagy meleget, de azért koncertet sosem hagytam ki miatta. :D
489/516 anonim válasza:
Valahogy nem gondoltam volna, hogy az időjárás tudja ugyanazt a dögmeleget produkálni, mint júliusban. Kicsit már másabb a napállás, kb. 1 órával kevesebbet is van fent, mint akkor. Persze, tudom, augusztus még mindig rohadt meleg szokott lenni, számítottam is rá, de azt gondoltam kicsit szofisztikáltabb formában. Egészen elképesztő, hogy most legalább 5 napon át közel 40, vagy kicsivel afeletti hőmérséklet lehet. Szerintem ez már túllépi a Közép-Európai, nem a mediterráneumban élő emberek tűréshatárát. Mondanám, hogy remélem, hogy ezzel vége is idénre, de néztétek a napokban az időképet? Egyre emelik egészen hónap végéig a hőmérsékleteket. Hozzánk a heti lehűlést először péntekre írta, pár napja már szombatra, ma pedig nézem, szépen beírták a 36 fokot még vasárnapra is. A lehűlés, amit eddig 28-29 fokosnak írtak, már át van firkálva 31-32 fokra, ráadásul hó végéig ez is. Szörnyű, nem bírom már ezt a folyamatos bezártságot, a sötétített házat, és azt, hogy csak hajnalban, és sötétedés után lehet kint megmaradni. :(
490/516 anonim válasza:
489
nem kell gondolni, olvasd a 481 kommentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!