Hogy bírjátok a hőséget?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 21:24
501/516 anonim válasza:
Átlag feletti lesz a szeptember ez egyre biztosabbnak tűnik, de nem 38-40 fokos hetekig. Szeptember 4-5-ig néz ki most a 33-36 fokos meleg (sajnos szintén melegebb éjszakákkal), azután nagyon komótosan kezd majd fokozatosan csökkeni a hőmérséklet.
De ez nem meglepő, majd minden szeptember ilyen az utóbbi 10 évben. Tavaly szeptember 18-án, amikor műtöttek, akkor is 30-31 fokok voltak. A nehezén már túl vagyunk. :)
502/516 anonim válasza:
500: Ősszel is lehet kirándulni, csodaszép a színes erdő. Nem pontozlak le, csak nem értelek. :D
503/516 anonim válasza:
Ó, ősszel de imádok én is kirándulni. Annyira gyönyörű minden. Szeretem azt is amikor kicsit fázom kint és bejövök a meleg házba,bekuckózok, melegfürdőt veszek, este egy kis film,forrócsoki. Nem mellesleg a sült gesztenye szezon.. ahh, már várom! 🥹
504/516 A kérdező kommentje:
Na nem unjátok még mindig a meleget? :D Már kicsit fárasztó.
szept. 5. 20:32
505/516 anonim válasza:
Konkrétan az egész nyár egy darab nagy hőhullám volt. De látni már a végét szerencsére.
506/516 anonim válasza:
505 megint igazam lett pedig le lettem ugye szavazva, de 500-as kommentemben ott volt minden. Jelentem meg egy darab kisebb hoseg lesz, es hirtelen vege. Jegyezzetek meg amit mondok
507/516 anonim válasza:
505: Tudom, te időjós vagy, csak kirúgtak a Meteorológiai Szolgálattól. Az 5-ös lottószámokat is tudod? :D
Bocs, de nem bírom ezeket a tudálékos marhákat.
Amúgy bízom benne, hogy már vége a hőségnek, ez a nyár minden eddiginél rosszabb volt. Ma reggelre már fáztam is kicsit, még az álmomban is, ez jó jel.
509/516 anonim válasza:
semmi baj, ezert mondom lesz meg kicsit hosegriado, de az ejszakak huvosebbek lesznek. ha dunantulon elsz akkor valoszinuleg mar ott nem lesz semmi es ~25 - 30 fok marad. De messze. Szentgotthard meg ilyen helyeken ami mar majdnem alpokalja.vas megye szele, ilyenek. a tobbinel meg a tobbinel keszul afrikaban a sivatagbol a parazs fedel alatt, amit egy szelecske elfuj es elindul megint hozzank mint hosegriado. Emellet lehet esni is fog, megjobban hosegriado csak azt nem teszik hozza hogy a 35 fokot igazan ugy 37 - 40 fok korul erezzuk.
510/516 anonim válasza:
504 Én nem unom, hanem utálom. :D Nálunk (vác mellett) ma szinte egész nap nem látom a napot, fúj a szél, és jelenleg csak 26 fok van. Na, még egy pár fokot megy lefelé, és az lesz az én időm! :D Ja, és hajnalban a kávém mellé kellett a köntös, mert ujjatlanban, rövidgatyában kissé fáztam, de imádtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!