Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/516 veszettkecske ***** válasza:
100%
Szerintem összességében ilyen meleg -még amióta élek- nem volt, mint idén eddig... 44.
júl. 11. 19:56
 432/516 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért sok a jóból! Ez már túlzás. Azok a régi nyarak hiányoznak, mikor meleg volt, de az a friss, szellős meleg. Nem volt ez a punnyasztó, párás, levegőtlen pusztulat. Ezt nem lehet élvezni.

Kint se jó, bent se jó már ez hosszú távon. Azért borzasztó, hogy a mukahelyi bezártság után nem lehet kint lenni a szabadban, mert hőgutát kapok. Bent sötétben kuksolok mint egy vakond, megy a ventillátor, szellőztetnék, de így sem jobb. A melegtől kába vagyok, csak döglenék a ventillátor mellett. Az agyam is kiégett, még gondolkozni is lusta vagyok.

júl. 12. 08:34
 433/516 A kérdező kommentje:

#430: Sokan biztos, hogy trollok. Ahogy itt az oldalon is, akik ezeket írogatják.

Harmadfokú hőségriadó van érvényben. Szerintük ez nem számít hőségnek vagy nincsen meleg?

Vagy igaza volt itt az egyik válaszolónak, hogy ezek az emberek reggeltől estig ülnek a klímás házban és a neten osztják az észt mennyire szuper ez az idő.

júl. 12. 08:36
 434/516 A kérdező kommentje:

#432: Ugyanez! Én is nagyon nyomott vagyok ma. Mondjuk rosszul is aludtam, mert nem hűlt le a levegő hiába nyitottam két ablakot a szobában, hogy legyen huzat. Semmit nem ért.

És ahogy nézem, a jövőhét sem lesz kellemesebb.

júl. 12. 08:38
 435/516 anonim ***** válasza:
100%

Én is rosszul alszom már napok óta. A fejem is fájt egész éjjel. Az ágy is csak melegít alulról.

Én ráadásul képtelen vagyok nyitott ajtó mellett aludni éjszaka. Csak hajnal 4 után vagyok hajlandó a szobám ajtaját az erkéllyel összenyitni, mert akkor már nem visz el a rézfaszú bagoly.

De nem ér sokat. Max 1 fokot ha lehül. Nincs légmozgás.

Én úgy élem túl, hogy vízbe mártogatott textilzsepivel vizesítem, borogatom magam, közben megy a vetillátotr. Ez elég gyorsan lehűt. Ha hideg vizes zsepi van a fejemen, attól mindig jobb a közéretem és gyorsabban el is alszom.

júl. 12. 08:50
 436/516 anonim ***** válasza:
0%
435 És ha a rézfaszú bagoly egy hűvösebb helyre vinne? Ez eszedbe sem jut? :)
júl. 12. 09:22
 437/516 anonim ***** válasza:
0%
Ez meg a tel vege. Tavasz kezdete, neha jon jon megy megy egy kis meleg fuvallat.
júl. 12. 10:54
 438/516 anonim ***** válasza:
72%
437 Menj be a hűvösre, megverte a nap a fejedet!
júl. 12. 11:14
 439/516 anonim ***** válasza:
80%
A 437-es csak egy troll, ne foglalkozzatok vele. Jobb esetben csak nincs magánál a hőségtől. :D
júl. 12. 11:34
 440/516 anonim ***** válasza:
100%

Most láttam Időképen a hírt, hogy mi vagyunk Európa kemencéje, itt van a legmelegebb.

Én a hideget élvezem, jobb a közérzetem, sokat kirándulok olyankor. A meleg ellen van klíma de jobb lenne ha nem kéne használni se, bírtam nélküle 23 évig de tavaly mondtam hogy elég..ez élhetetlen.

A tél és a rendes őszi idő hiányzik, ha az lenne legalább lenne mit várni ebben a pusztulatban, a motiváció hogy na legalább várhatom a szép havas telet, ja..

júl. 12. 14:27
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!