Hogy bírjátok a hőséget?
Akkor köszönöm a lepontozást.
Tudom, hogy ide elég sok gonosz ember jár, valahogy ők nem bírják a meleget sem, na de azért...
Valahányszor ide olyan ember jön, aki bírja a meleget, rögtön ugrik a lepontozás.
Ellenkező esetben egy másik kérdésnél ez nem hiszem, hogy így lenne.
Amúgy megkérdezhetem, hogy a szabad idő és a strand miért nem játszik nálad nyáron?
Nem kérdezheted meg, mert nincs kedvem neked magyarázkodni. :D
Akkor javaslom keress egy másik kérdést és meg van oldva a problémád.
Nekünk nem azokkal van bajunk akik szeretik a meleget, hanem azokkal akik egyből beszólogatnak feleslegesen. Olvasd vissza te is mivel kezdtél. Hidd el ha normálisan leírod a véleményed, senki nem nyom rá pirosat.
És téged amúgy miért zavar ez? :D Ha nem tetszik, nem kell idejönni. Van ezer hasonló kérdés az oldalon.
Nektek az nem tetszik, hogy elvagyunk itt évek óta néhányan és szabadon rinyálhatunk ha az esik jól.
És képzeld: én nem pontozom le, amit írtok. Ebben különbözünk.
De a véleményem had írhassam már le, ha egyszer ez volt a kérdés! Írjál másféle kérdést, ha nem vagy kíváncsi rá. Le is írtam egy példát rá.
Leírtad a véleményed. Senkit se érdekelt. Ez meg a saját kérdésem, nem fogok másikat keresni.
A szuper véleményed óta csak itt pattogsz feleslegesen. Ez a kérdéshez tartozik szerinted? Írj ki sajátot, ott verheted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!