Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjátok a hőséget?

Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 21:24
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/516 anonim ***** válasza:
100%

370 Hát nekem a szülők már nem tudnak beleszólni, mert nem élek velük, de ezúttal nem is tették volna. Hogy úgy mondjam, nem teljesen saját elhatározás volt, hogy diétázzak. Betegség miatt muszáj volt, de a fogyás miatt fel tudtam fogni a betegséget egyfajta pozitívumként, hiszen ez a hozadéka végül is tök jó. Már tavaly júliusban elkezdtem a diétát, szeptemberben megműtöttek, de a műtét után is megtartottam az új étkezési szokásokat, sőt, két hónapig meg is kellett, de utána már a magam akaratából is. Ja, és én is ettem közben kenyeret is, és most is, sőt, még édességet is, de a súlyt így is tartom.

Hozzá lehet szokni ahhoz, hogy az ember kicsi adagokat eszik, és egy idő után nem is kell több.

Ha úgy érzed egészségügyi szempontból indokolt lenne egy kicsit fogyni, akkor én azt mondom hajrá, nem kell, hogy mindenben támogasson valaki, megy az magadtól is, ha hiszel benne. :) Ráadásul, ha van valami, amire jó az előttünk álló pokoli 3 hónap, hát az az, hogy a dögmelegben általában nem kívánunk annyit enni.

jún. 15. 17:14
 372/516 anonim ***** válasza:

371: Igazad van, örülök, hogy sikered van (annak nem, hogy betegség miatt fogytál).

Faterom arra is kiabál, ha meghagyom a kaját, hiába eszem meg pl. a felét, abból is veszekedés lesz, nem érti meg, hogy ne főzzön annyit. Nem normális.

jún. 15. 19:11
 373/516 A kérdező kommentje:

Én a múlt heti hűvösebb időjárást sokkal jobban viseltem. (Az eső sem zavart.)

Most reggel is milyen erősen süt a nap. :(

Indul augusztus végéig ez a borzalom.

jún. 18. 07:24
 374/516 anonim ***** válasza:
100%

373 Igen, ez az időjárás szerintem elég kemény így június közepe táján. Azért lássuk be, nagyon elcsesződött az éghajlatunk, régen a június még arról szólt, hogy a nyári hőséget nem kedvelők is jól tudták magukat érezni, mert ilyenkor mondjuk a 26 fok volt a normális, és kb annyi is volt. Szinte csak a július 2., és augusztus 1. hete közti jó egy hónapot kellett valahogy kibírni. 39 vagyok, tizenévesen a június nagymamámék málnásában töltöttem. Szóval nem csak az emlékek szépültek meg, biztosan tudom, hogy akkor nem igazán kellett még 30+-okat elviselni munka közben.

Én nem mondom, hogy ne legyen kánikula, mert vannak bőven, akik szeretik, és nem akarok olyan önző dög lenni, hogy egész nyárra 25 fokot kívánjak, de azért nem bánnám, ha a júniusra, és augusztus végére az lenne jellemző.

jún. 19. 09:32
 375/516 anonim ***** válasza:

Egy haverom még jól elvan mint Marci hevesen Németo-ban.

EU azon részén ezerszer jobb idő van, de bennem nincs annyi és sose lesz hogy külföldön éljek.

jún. 19. 10:04
 376/516 A kérdező kommentje:

#374: Teljesen egyetértek. Jó hamar berobbant most ez a hőség.

Remek volt a mai 34 fok!

Éjszaka már muszáj voltam nyitva hagyni az ablakot.

Mindenkinek kitartást!!

jún. 19. 17:59
 377/516 anonim ***** válasza:

Na, kivételesen egyet kell értenem.

Éjszaka nehezen aludtam el, mert még nem szoktam hozzá a 27 fokhoz. Egyébként bírom, de mindig kell hozzá néhány nap.

jún. 19. 18:40
 378/516 anonim ***** válasza:
377 Jó Neked, én sajnos 3 hónap alatt sem tudom megszokni. Még nap közben csak-csak elviseli az ember, mert muszáj, de éjszaka én képtelen vagyok kipihenni magam nyaranta. :(
jún. 19. 20:43
 379/516 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hogy bírjátok? Nekem nagyon tele a hócipő, pedig még az elején járunk. Ha nem lenne ez a tetű pára, és este kicsit lehűlne, máris viselhető lenne, de ez maga a rémálom. Este fél 9, és nálunk még mindig 30 fok, majdnem 80% páratartalom mellett, ami durván emeli a hőérzetet. Sehol egy szellő, vagy levegő. Rémes. :(
jún. 29. 20:27
 380/516 anonim ***** válasza:
Mostanra hűlt le.
jún. 29. 22:06
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!