Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjátok ezt a rettenet,h...

Hogy bírjátok ezt a rettenet,hőséget?

Figyelt kérdés
Én szédelgek,titeket is megvisel?

#Hőség,időjárás,rosszullét
2020. aug. 7. 10:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
22%

Inni kell sok folyadékot legkondi medence

Nem értem miért nyavalyog mindenki mindenért...

Élvezd az életet

2020. aug. 7. 10:20
 2/30 anonim ***** válasza:
67%
Az elmult evekhez kepest annyira nincs is meleg. Amugy rosszul. Tegnap 4 orat voltam kint a kertben hosszu ruhazatban, de a vegen mar majd elajultam.
2020. aug. 7. 10:20
 3/30 anonim ***** válasza:
75%

39.hetes terhesen a 30 fokos kórteremben igen nehezen. :)

Amúgy ahogy "öregszem" egyre nehezebben viselem. Tizen-huszonévesen 40 fokban fitten dolgoztam,most meghalok már 27 fokban is főleg ha ilyen fos pára van és tűz a nap.

2020. aug. 7. 10:30
 4/30 anonim ***** válasza:
74%

Egyeske:

Nem milliomos mindenkinek anyja/apja és nem rakják a seggünk alá a medencés, légkondicionált házikót.

Egyébként panelban elviselhetetlen, nyomatjuk ezerrel a ventillátort meg ölelgetem a jégakumat de sajnos sz_rt se ér... Nagyon várom már az őszt.

2020. aug. 7. 10:42
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

(Előre leszögezem: se az otthonunkban, se a munkahelyemen nincs légkondi, a hőkezelő felszerelés munkában kimerül egy ventillátorban, otthon meg a kitárt ablakban. Nem klímás autóval járok munkába.)

Én nagyon szeretem, vagyis csak szeretném, én még mindig úgy érzem mintha csak tavasz lenne, nem is volt még igazi nyár. :(

Ma jöttem el először otthonról pulcsi nélkül és kicsit rövidebb nadrágban, eddig 15-16 fok volt reggelre és napközben se volt igazán meleg.

Nem is tudtunk még vízpartra menni eddig mert nem volt elég jó idő. Idén úgyis elúszott a nyaralás, de reménykedünk hogy jövőre lesz igazi nyár és mehetünk vízközelbe. :)

Nekem az esőből van már nagyon elegem.

Nagyon szeretjük a citromos söröket amikor meleg van, hát még a fele se fogyott el annak a fél kartonnak, amit tavasszal vettünk... nem kívánjuk egyszerűen, nincs elég meleg hozzá. Pedig én nagyon szeretem a nyarat.

2020. aug. 7. 11:43
 6/30 anonim ***** válasza:
52%

A medence nem beépített.

A házba van hordozható légkondi, ami a panelba ugyanúgy elfér.

+télen minket nem fűtenek körbe a szomszédok

2020. aug. 7. 11:45
 7/30 anonim ***** válasza:
29%
Gyerekek, tegnapelott majd megfagytam itt Balcsin, hétfő óta ma van picit nyári idő, miert nyavalyog mindenki?
2020. aug. 7. 12:39
 8/30 anonim ***** válasza:
66%
Mert talán sokan a meleg panelban vannak amit 50 fokosra felmelegít a nap és átadja a hőt, így egy jó 30 fokra felszökik a lakótérben a hőmérséklet? De ez csak egy tipp.
2020. aug. 7. 13:01
 9/30 anonim ***** válasza:
27%
Ma süt először a nap napok óta...
2020. aug. 7. 13:02
 10/30 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom hol élsz, de nagyjából 2 napig volt csak borult/esős idő, előtte és utána is 30+ fokok voltak.
2020. aug. 7. 13:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!