Hogy bírjátok ezt a rettenet,hőséget?
Inni kell sok folyadékot legkondi medence
Nem értem miért nyavalyog mindenki mindenért...
Élvezd az életet
39.hetes terhesen a 30 fokos kórteremben igen nehezen. :)
Amúgy ahogy "öregszem" egyre nehezebben viselem. Tizen-huszonévesen 40 fokban fitten dolgoztam,most meghalok már 27 fokban is főleg ha ilyen fos pára van és tűz a nap.
Egyeske:
Nem milliomos mindenkinek anyja/apja és nem rakják a seggünk alá a medencés, légkondicionált házikót.
Egyébként panelban elviselhetetlen, nyomatjuk ezerrel a ventillátort meg ölelgetem a jégakumat de sajnos sz_rt se ér... Nagyon várom már az őszt.
(Előre leszögezem: se az otthonunkban, se a munkahelyemen nincs légkondi, a hőkezelő felszerelés munkában kimerül egy ventillátorban, otthon meg a kitárt ablakban. Nem klímás autóval járok munkába.)
Én nagyon szeretem, vagyis csak szeretném, én még mindig úgy érzem mintha csak tavasz lenne, nem is volt még igazi nyár. :(
Ma jöttem el először otthonról pulcsi nélkül és kicsit rövidebb nadrágban, eddig 15-16 fok volt reggelre és napközben se volt igazán meleg.
Nem is tudtunk még vízpartra menni eddig mert nem volt elég jó idő. Idén úgyis elúszott a nyaralás, de reménykedünk hogy jövőre lesz igazi nyár és mehetünk vízközelbe. :)
Nekem az esőből van már nagyon elegem.
Nagyon szeretjük a citromos söröket amikor meleg van, hát még a fele se fogyott el annak a fél kartonnak, amit tavasszal vettünk... nem kívánjuk egyszerűen, nincs elég meleg hozzá. Pedig én nagyon szeretem a nyarat.
A medence nem beépített.
A házba van hordozható légkondi, ami a panelba ugyanúgy elfér.
+télen minket nem fűtenek körbe a szomszédok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!